голф 3 1.8 ми абс проблем съединител
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 3 1.8 ми абс проблем съединител
днес питах за цените на комплект съединител , LUK 240лв и италиански 150лв. АКО СЛОЖА ИТАЛИАНСКИЯ ще има ли проблем , някой има ли опит от тях , да не би само да го слагам и сле 20000 да съм пак в бокса 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Никой не може да ти каже след какъв пробег ще хвърлиш съединителя. Много относителна работа е това. По презумпция по-скъпият би следвало да е по-добър и издръжлив, но невинаги е точно така
Въпрос на личен избор е. Аз лично имам навъртени вече 60 000+ км със Закс, но не мога да ти го препоръчам поради простата причина, че при тези части е малко на късмет работата
Ако ме изкара още 15 000км ще кажа, че съм доволен, щото реално 75 000км при предимно градско каране си е добро постижение според мен.

-
- Автомобил:
- Двигател:
имах пред вид че карам повече градцко , и се надявам поне 50000 да изкара , затова питах какви са като качество италианските
иначе сигорно съм си за смяна защото намирисва и на феродо особенно като я натисна по яко например при изпреварване : 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,сложи му обикновенно жило,ти да си го регулираш и ще искара още дълго.
-
- Автомобил:
- Двигател:
обикновенно жило става ли на голф 3 1.6 гт че май имам сьщия проблем
-
- Автомобил:
- Двигател:
kikomoto написа:Колега,сложи му обикновенно жило,ти да си го регулираш и ще искара още дълго.
ми как да разбера дали е за смяна жилото , като гледам старото не е скъсано

-
- Автомобил:
- Двигател:
що не отговаряте , няма ли инерес към темата ? аз питам сериозно защото искам да се уверя дали да сменям жилото или направо да сменям съединителя , феродовия диск съм го сменял преди 30000 закс, сега понякога ми боксува съединителя в смисъл дигат се обороти но ускорението е слабо 3000 обр. 40км ч , отеделя по средата почти към края на хода на педала, няма вибраций , шум . педала е сравнително мек понакога став а твърд , но рядко . и така вашите съвети 

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: проблем съединител
lybo_sf написа:Не долу.По високо започва да отделя.
Би следвало жилото да прещрака леко и да регулира натягането.Няма нищо стращно!карай докато усетищ приплъзване при рязко натоварване на 3-та или на задна по стръмен наклон.Стандартен опит...тръгваш с повече газ на 3-та....ако пробуксува-мисли за смяна,ако угасне.карай без притеснения.Същотоо е и с наклон поне 10 гр на задна-при лощ съединител със сигурност ще пробуксува!
-
- Автомобил:
- Двигател:
ама мойто жило е самореголиращо , то не може да се натяга. затова и питах дали дане го сменя с стакова обикновенно дето може да се реголира, така си мисля че проблема е от жилото ,а ма знам ли какво може да излезе .какво значи жилото да прещрака , аз поне не чувам нищо 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”