Голф 2 1.3 карбуратор проблем с педала на газта
Голф 2 1.3 карбуратор проблем с педала на газта
преди броени дни се появи проблем с педала за газта като го натисна и жилото се откача закачвам но пак изскача Какво да предприема нов педал или...дайте ми съвет ако сте имали такъв проблем и сте го решили GOLF 2 1.3 KARBURATOR
- kostadin_spasov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 2 1.3 карбуратор проблем с педала на газта
Привет, най лесният отговор е ново жило, ама не - щото е скъсан /разхлабен/ пръстена /гумен/ на педала през който минава главичката на закривената част от жилото.
Първо ,за да не откачаш цялото жило махни кората под волана /ако стои/, бутни облегалката назад на мах./ аз съм 100кг. - на 180 и се мушкам с главата надолу/ , та и ти лягаш с крака към тавана и с "корави" електричарски клещи / най - добре 2 чифта/ и леко връщаш - събираш ъгъла
, повтарям "ЛЕКО" И "ВНИМАТЕЛНО" щото като го строшиш - "НОВО".
Ако пак се изхлузва , стягаш с "ТЕЛ" - арматурна, като правиш нещо като имровизирана главичка и стягаш / омотаваш / през дупката.
Вариянт е да потърсиш по моргите гумено тампонче , но трябва да "събереш" леко ъгъла, че пак ще се изсули
А и моргаджиите за такова гумено ще те отстрелят 2 галагана ама като трябва
.
И накрая жилото е пренатегнато, или не стъпвай до край на педала

Първо ,за да не откачаш цялото жило махни кората под волана /ако стои/, бутни облегалката назад на мах./ аз съм 100кг. - на 180 и се мушкам с главата надолу/ , та и ти лягаш с крака към тавана и с "корави" електричарски клещи / най - добре 2 чифта/ и леко връщаш - събираш ъгъла

Ако пак се изхлузва , стягаш с "ТЕЛ" - арматурна, като правиш нещо като имровизирана главичка и стягаш / омотаваш / през дупката.
Вариянт е да потърсиш по моргите гумено тампонче , но трябва да "събереш" леко ъгъла, че пак ще се изсули

А и моргаджиите за такова гумено ще те отстрелят 2 галагана ама като трябва

И накрая жилото е пренатегнато, или не стъпвай до край на педала

- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Re: Голф 2 1.3 карбуратор проблем с педала на газта
Имах същия проблем-зегерка,тел на главата,като същевременно вързах с телта и стъблото на педала.При мен се откачаше на всяко второ кръстовище,но от както го направих не е мръднало 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”