как се сменят амортесьори на голф 3
- gotin_83
- Автомобил:
- Двигател:
как се сменят амортесьори на голф 3
аз горе доло видях как става интересува ме има ли някаква тънкост и дали трябва някакъв специален инсттрумент става въпрос за задни
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: как се сменят амортесьори на голф 3
трябват ти скоби за пружините ,иначе няма некъв особен чалъмgotin_83 написа:аз горе доло видях как става интересува ме има ли някаква тънкост и дали трябва някакъв специален инсттрумент става въпрос за задни
landwarrior написа:трябват ти скоби за пружините ,иначе няма некъв особен чалъмgotin_83 написа:аз горе доло видях как става интересува ме има ли някаква тънкост и дали трябва някакъв специален инсттрумент става въпрос за задни
за предните не знам,но за задните скоби не ти трябват, поне на мен не ми трябваха.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
ем значи още по добреSlayera написа:landwarrior написа:трябват ти скоби за пружините ,иначе няма некъв особен чалъмgotin_83 написа:аз горе доло видях как става интересува ме има ли някаква тънкост и дали трябва някакъв специален инсттрумент става въпрос за задни
за предните не знам,но за задните скоби не ти трябват, поне на мен не ми трябваха.

- zdr_spasov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За задните нищо специално като инструмент. В случая скобите са полезни, но изобщо не са задължителни.
Колкото до предните амортисьори - изобщо не си правете експеримент без скоби. При това качествени скоби. Без скоби ремонта случайно може и да го направите. Но рискът да се контузите е многократно по-голям.
Колкото до предните амортисьори - изобщо не си правете експеримент без скоби. При това качествени скоби. Без скоби ремонта случайно може и да го направите. Но рискът да се контузите е многократно по-голям.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Без скоби става отзад,нема страшно.Да издам една тайна,открита от мен-ако ползваш само крик,амортисьора трябва да се натисне някак си нагоре.Аз обаче бях хитър и вдигнах и другата страна на крик,така целия задане мост пада надолу и не ти трябват никакви тръби и т.н.Хитро,а?Докато се сетя свалях единия амортисьор около час.Втория го свалих за 10 мин.
Слагай трупчета от страната,на която работиш и нямай вяра на крикове.Успех!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”