Golf IV 1.9 Tdi 2000г. запитване ЕSP/ASR
-
- Автомобил:
- Двигател:
Golf IV 1.9 Tdi 2000г. запитване ЕSP/ASR
Здравейте колеги. Интересува ме мнението ви относно конкретна обява - http://www.cars.bg/u950309 Голфът наистина е запазен, вярно парите са му много, но бих ги дал. Интересува ме само това, че в обявата няма посочени нито АSR нито ESP, искам да съм наясно има ли някоя от системите при производство от тази година и от снимките според вас и ако не това трябва ли да ме спира. Какви са ползите от двете системи (знам ги на хартия за какво иде реч), но използвате ли ги, доволни ли сте и според вас болка за умиране ли е, след като уточните дали има или няма някоя от тях се окаже, че няма нищо. Споделете мнение! :)
- delian1978
- Автомобил: GOLF MK4 1.9 TDI R Line
- Двигател: ALH 1999
Re: Golf IV 1.9 Tdi 2000г. запитване ЕSP/ASR
Тази кола няма нито ASR,нито ESP.Аз карах същата и после смених модула за ABS с такъв с ASR и да ти кажа честно голяма разлика не намирам,помага на заснежено,но няма нищо общо с 4x4.ESP-то е друга работа,то си заслужава,но то подобрява поведението на колата в завой.А иначе колата си заслужава поне визуално.
-
- Автомобил:
- Двигател:
delian1978 написа:Тази кола няма нито ASR,нито ESP.Аз карах същата и после смених модула за ABS с такъв с ASR и да ти кажа честно голяма разлика не намирам,помага на заснежено,но няма нищо общо с 4x4.ESP-то е друга работа,то си заслужава,но то подобрява поведението на колата в завой.А иначе колата си заслужава поне визуално.
Благодаря колега, и технически си заслужава... други мнения по темата ако има... също така да попитам долу горе каква цифра ще ми стъпи регистрация, плащане на всичко и обслужване на основните неща?
-
- Автомобил:
- Двигател:
гражданска към 190-200лв...каско 250лв към лев инс..Регистрация пред кат 80 лв...еко такса ти е към 50лв и тя...обслужването ремъци ролки водна помпа масло филтри и гаранция някои тампон заминал особено на стабилизиращата щанга тотал 400-500лв части и труд вече колкото спазариш...Това е при условие,че всичко по ходовата част е здраво и по-мотора.Ако изскочи още нещо още парички.
Мое мнение лично е,че за тази кола тия пари са много и по-добре търси друга..
Мое мнение лично е,че за тази кола тия пари са много и по-добре търси друга..
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Според мен пък, ако се окаже читавелка голфчето парите не са чак толкова много (даже си заслужават), да не говорим че щом го е пуснал за 4 700, значи ако му предложиш 4 500 ще се навие още на другия ден да я прехвърлите! Мой много близък приятел си взе същия голфец на скоро и е много доволен, той го взе даже за 5 000лв. така че лично на мен не ми се виждат много 4700лв. за запазена 4ка (ако е такава разбира се).
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”