здравейте колеги искам да си монтирам 4бр ел.стъкла,имам машинки,барче с 5 копчета и една инсталация която ми изпадна от колега но тя е поорязана малко и ще се наложи да се преправя малко,имам и 2 ел.огледала с копчето но нямам инсталация за тях,искам да помоля някой ако може да ми каже как да си направя инсталация за ел.огледалата.
колата ми е голф 2 1987год. 1,8гти EV-мотор с старата инсталация 4/5 врати.
монтаж на инсталация 4бр. ел.стъкла и ел.огледала ???
-
- Автомобил:
- Двигател:
монтаж на инсталация 4бр. ел.стъкла и ел.огледала ???
Последна промяна от little_red_devil на Сря 06 фев 2013 22:10, променено общо 1 път.
- ZZ_TOP
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: монтаж на инсталация 4бр. ел.стъкла ???
Колега така като гледам липсват 2-те управления на стъклата
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 2 1987год. монтаж на инсталация 4бр. ел.стъкла ???
кой 2 управления ???
с инсталацията за ел.стъклата съм почти готов остана ми само проблема с копчето за заключването им нещо не мога да го подкарам тъй като към него влизат + и - за светлинката и още 2 кабела които не ги знам за какво са и къде се връзват.
и един въпрос за инсталацията на ел.огледалата има ли някои който да даде снимка или схема на инсталацията за ел.огледала старата инсталация.
с инсталацията за ел.стъклата съм почти готов остана ми само проблема с копчето за заключването им нещо не мога да го подкарам тъй като към него влизат + и - за светлинката и още 2 кабела които не ги знам за какво са и къде се връзват.
и един въпрос за инсталацията на ел.огледалата има ли някои който да даде снимка или схема на инсталацията за ел.огледала старата инсталация.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”