Повишено ниво на маслото.Колко
масло събира-за 74кв?
Бензин в маслото на Голф 3 GT .Помощ!
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Boko*
- Автомобил:
- Двигател:
Не се шашкай
Този проблем съм го поставял не в една тема. Няма как - караш ли на къси разстояния в студено време инжекцията набива бензин през сегментите, общо взето няма спасение, освен за да отидеш до близкия магазин, след като направиш 2-3 кръгчета в града. Мислех си да не би инжекторите да пропускат при изгасен мотор , но това би ми се отразило негативно по време на движение.
М/у другото съшия проблем съм го имал и с предишните си автомобили, но всичко се решаваше след поставянето на АГУ. За съжаление за нищо на света не бих сложил газ на Г3 АЕК 101к.с.
Така , че карай си спокойно, хората са си сложили сигнализация, ако запищи спирай и тогава му мисли. Един ме засили да сменям сегменти при компресия 10. Да не се чува. Като си видя мотора една гайка не е развивана досега.Полезни ше са ми и други мнения.

М/у другото съшия проблем съм го имал и с предишните си автомобили, но всичко се решаваше след поставянето на АГУ. За съжаление за нищо на света не бих сложил газ на Г3 АЕК 101к.с.
Така , че карай си спокойно, хората са си сложили сигнализация, ако запищи спирай и тогава му мисли. Един ме засили да сменям сегменти при компресия 10. Да не се чува. Като си видя мотора една гайка не е развивана досега.Полезни ше са ми и други мнения.
- ivo16VTI
- Автомобил: Corrado-VR6T Golf 5 GTsport TDI
- Двигател: AAA-1991
- Контакти:
Re: Бензин в маслото на Голф 3 GT .Помощ!
golf45 написа:......
не беше ли бензин в маслото????не ти затваря някоя дюза!ако си с карбуратор виж бензиновата помпа!
ivo16v написа:......
Ивчо, а замислял ли си се колко е качествен бензина. Уверявам те, че при екстремно ниски температури, дори и за 2-3км може да се шашнеш от количеството бензин постъпило в маслото. Просто преди години го изпитах

Надявам се да ви е полезна иформацията

- Boko*
- Автомобил:
- Двигател:
Ваското написа:закачи манометър на мястото на стартовата дюза-като дадеш контакт налягането трябва да е стабилно след като си го върнал поне за 10-15 мин. ако падне бързо-имаш изпускане.
Мотора ми е АЕК и нямам стартова дюза, Всмукателния колектор е отпред и просто няма след регулатора на налягането къде да закача манометър.
ще прозвучи малко ненормално-ама Северна Америка на самолетите с бутални бензинови двигатели ,вечер преди да ги оставят за през ноща им сипват дадено количество бензин в маслото с цел-по лесно палене сутрин и по-добро начално мазане.............след като запали Двигателя се оставя да загрее не много натоварен и след 10 мин бензина вече го няма -изпарил се е ..та така-поне това пише из учебниците-казва се 'oil dilusion"
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Е тази тема май стана банална и аз имах пообен проблем и благодаря много на всички,които се отзоваха тогава. Ако ползваш търсачката ще я видиш.
п.п. от моя случай най-адекватни диагнози поставиха ваското 1 и Змея. В края на краищата се оказа версията на ваското - картерни газове и сега си свиркам и ръчкам Drive
п.п. от моя случай най-адекватни диагнози поставиха ваското 1 и Змея. В края на краищата се оказа версията на ваското - картерни газове и сега си свиркам и ръчкам Drive
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”