Здравейте, колеги. Днес като се качих на колата да ходя на работа и се появи странен проблем: когато превключа на втора предавка и между 1900 и 2300 оборота колата придърпва леко. Този проблем го няма при другите предавки. Вчера всичко си беше наред. Няма някакви течове по колата,маслото е по средата между минимума и максимума. Струва ми се, че може да е от кофти бензин - преди три дни сипах от Петрола на Симеоновско шосе и от тогава схм минал около 50тина км,горе-долу колкото гориво си имах преди товаи сега може вече да се е усерил кофти бензина - поправте ме ако греша.
Дайте някаква идея какво да проверявам и накви може да са причините за този проблем. Благодаря предварително :)
VW Golf 4 1.6 AKL - придърпва на втора предавка
- wargod
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: 1600 AKL - 2000
Re: VW Golf 4 1.6 AKL - придърпва на втора предавка
колеги, сега като се прибирах от работа нямаше никакви проблеми. колата вървеше доста гладко и без никакви придърпвания. заредих 12литра от ОМВ MaxxMotion 100 и колата направо се изстреля. днес не се очертава да излизам нанякъде с колата, така че ще видя утре как ще е като престои малко. Струва ми се, че може наистина при зареждането на петрола да е попаднала и вода и затова да се е получило това. не знам, може и да си внушавам и просто така да ми се иска,че да не е по-голям проблема....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”