Уреда за температура не отцепва

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
stoqn8905
Автомобил: VW Golf II 1.8 GT
Двигател:

Уреда за температура не отцепва

Мнениеот stoqn8905 » Сря 24 апр 2013 18:15

От както смених километража с такъв oт GTI (до 260) ,спря да ми отчита температурата. Направи ми впечетление, че на моя стария (нейния си) отзад нямаше нищо само за букси да се вкарват, а на тоя имаше 3 жици с различен цвят излизащи от него отзад и не виждам къде се връзват след като всичко е на букси. Дали заради това не ми отчита температурата или трябва да се сменя темп. датчика ? Колата е Golf 2 1.8 GT mono, не знам кода на двигателя

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Re: Уреда за температура не отцепва

Мнениеот radotom » Сря 24 апр 2013 20:21

Не знаеш кода на мотора - напиши в заглавието поне за кой модел се отнася темата! :banghead
А това табло го хващаш за трите стърчащи разноцветни жици, завърташ го над главата и пускаш.
Със затворени очи.
За да не видиш къде ще падне! :icon_lol

stoqn8905
Двигател:

Мнениеот stoqn8905 » Сря 24 апр 2013 20:44

С две думи искаш да ми кажеш, че с километража от GTI няма как да ми проработи уреда за темп ?

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 25 апр 2013 7:25

Не, с малко повече думи искам да кажа, че ти трябва читаво табло, на което никой не си е играл да вади разноцветни жички.
Или поне пълна документация всяка жичка каква е, за къде е и къде се свързва.
Тогава вече има шанс да се предположи, че съответното табло е работещо и ще ти показва всичко :c020
А иначе уреда може да си проработи даже и с табло от Пассат (не зная, де и не съм пробвал. Може да се наложи малко размяна на пинчета :icon_lol )

stoqn8905
Двигател:

Мнениеот stoqn8905 » Чет 25 апр 2013 11:28

Ясно. Явно ще има отново търсене, че така кофти. Вчера след цял ден стоене е изкарах да врътна до едно място и за 10км като се прибирах към нас и е вкарах в гаража перката въртеше и не знам какво се случва като не ми показва температурата. Антифриз има всичко е на ниво, трафик нямаше никакъв да е карам на 1-ва и 2-ра че да позагрява... :screwy

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”