Голфа ми е спънат
Голфа ми е спънат
Здравейте имам проблем с голф 3 1.9 ТДИ преди време бях писал за това вав форума но не получиха няколко еднакви отговора за да имам поне идеия от къде да започна. Та прблема е следния: Колата не вдига повече от 130-140 км преди го правеше само на 5 скорост а сега вече и на 4 та като стигне 130-140 изведнъж сякаш някои и спира газта(нафтата) и дъпва назад после продължава със същата скорост но вече не ускорява нагоре.това е на около 3200 -3500 оборота. Иначе до тази скорост върви супер ускорява много добре приятели които са я карали казват че ускорява по добре от доста бензинки .От каво може да е това защото нямам пари да замениам всичко по метода на елиминирането. Искам да се насоча към наи вероятната причина.Благодаря:
голфа
филтъра е на 3000 км нафтата е евродизел слагам и добавка на кастрол TDA а турбото не вие тръбата от турбото към кулера е леко омаслена но казват че това било съвсем нормално не гори масло
- rmk
- Автомобил: KIA Sportage 3
- Двигател: 1.6 GDI
Vladko написа:Предполагам че е от помпата отиди да ти я регулират и ще почне да върви нормално сигурно предишния собственик я е спънал за да му харчи по малко
Именно !
Абе не знам как е на 3-ките, но при мен има един единствен болт за реглаж на помпата и няма как да се сбърка. Тача, че Dzaro можеш да експериментираш да го врътнеш леко (ако не ти се разправя със сервизи).
Всъщност аз не разбрах този проблем от скоро ли е или винаги е била така ?
-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”