Проблем при голф 3 2Е
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем при голф 3 2Е
Колеги,имам проблем при колата когато е студена.Както пише горе мотора е 2Е 115 к.с Преди време се наложи смяна на водна помпа,смених я и след това идва проблема.Колата тотално спря да върви и ми даде 16/100 разход в града ( с газов инжекцион) Моя приятел с който сменяхме помпата след това презацепи ремъците,защото имаше съмнение за избягал някой зъб.Е колата се оправи на вървене и горе доло на разход сега е към 13.5/100.Когато я запаля студена неиска да се форсира стига до 2000 оборота и повече неможе,същевременно нещо отнякаде гърми ( " ДУМ " ) мисля че е отпред към двигателя.Също мисля че имам проблем с генерацията защото когато връщам 3=2 скорост в по високи обороти се чува пак гърмене ( " ДУМ..дум..дум... " ) Какво да правя?!?!?! Каде да търся проблема..?Дали ако оправя генерацията това с паленето ще се оправи?Дали въобще тва думкане е от генерацията..Моля помагаите... Благодаря предварително :) Наздраве :)
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем при голф 3 2Е
Според мен на 98% сте объркали зацепването на паразитния вал който върти делкото и предварението ви не е на оптимална настройка ! Белезите на разпределителния и на коляновия вал може да ви са правилни , но на паразитния не е както трябва. МОже и друга да е станало . Белега на паразитния да ви е на белег, но преди вас някой като е правил настройка на предваренито от делкото да не е било на белег паразитния. Т.е проверете преддварението със стробоскоп и по правилния начин за 2E . Има теми.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”