проблем с фабричната аларма на голф 4
проблем с фабричната аларма на голф 4
Здравейте имам проблем с фабричната аларма на голфа ми ,колата стоя един ден с отворени врати и после алармата не сработва въобще ,ако има някой който може да ме упъти от какво идва проблема или ако се е сблъсквал с подобен ще съм много благодарен ако ми пише.Предварително благодаря
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с фабричната аларма на голф 4
Повече инфо как не сработва-от ключалката,дистанционно или и двете.Провери ли предпазителите?
- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател:
Един вид не ти заключва вратите,или като заключиш не започва да ти мига диода на вратата?
Коя година е колата?
Коя година е колата?
Колата е 2002година и дистанционното е от ключа.Може би трябва да разкажа поотдалеч.Понеже не ми работи ел.стъклото разглобявах вратата за да видя стъклоповдигачите и както е ясно те са счупени.След това сглобих вратата ,алармата си работеше.Понеже прах салона оставих колата с отворени врати цял ден и след това не ми се задейства алармата от ключа.Забравих да спомена че от шофъорската врата не ми се заключва вратата само с ключа ръчно ,дали нещо не съм закачил правилно при сглобяването на вратата и от там да идва проблема не знам.
- niki1_j
- Автомобил: Golf MK IV
- Двигател: ASZ
- Контакти:
По-скоро нещо не си закачил или някое микроключе не отчита правилно. Много бърз тест - даваш на контакт. Отваряш шофьорскатата врата - плафона трябва да светне. Затваряш, трябва да угасне веднага. Ако не значи имаш отчетене отворен врата. Но щом не заключва дори и с ключа, някой букса не е закачена.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”