Окачване голф 3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Окачване голф 3
Здравейте колеги! Имам малко въпросчета относно окачването на голф 3. Преди около половин година си купих спортни пружини (червени) и за отзад газови двойно действащи амортисьори Bilstein, а отпред си останах със стоковите. Да обаче задни си карат няма гршка, все пак са нови, а предните изпуснаха, което се очакваше. Така колата ми харесва как стой, смисъл незная колко на колко са пружините, но ми харесва как стой. Въпросът е какви амортисьори да си взема за отпред. Спортни или пак газови двойнодействащи на bilstein. Все пак и двата вида са газови, но казват че спортните са с по къс ход на стъблото. Също ми предложиха да си взема на bilstein газовите двойнодействащите и да им отрежа чашката и да е залепя по ниско, но при това нагряване да не се прецака амортисьори. Искам някой, който е мислил по тези проблеми да сподели какво да направя. Искам колата да си запази същата височина и да е стабилна на пътя, но да не сменявам амортисьори на 1 година. Друсането не е проблем само да не са спотни регулируеми амортисьори.
- napu6en_marmot
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Окачване голф 3
Щом друсането не е проблем си вземи за отпред газови двойнодействащи амортисьори с по-къс ход. Сложи си пак спортните пружини и си готов. Но за височината не знам дали ще се запази. На мен също ми изпуснаха предните и като купих нови газови двойнодействащи амортисьори с нови тампони стана малко по висока...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Окачване голф 3
Ами да варянт е ако се дигне малко няма да е проблем, но ако падне ще е кофти.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”