Как да сваля предните странични стъкла на голф 4
- muckata_9090
- Автомобил:
- Двигател:
Как да сваля предните странични стъкла на голф 4
Колата е двуврат ако има значение,искам да сваля двата предни стъкла за да ги затъмня с фолио
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Re: Как да сваля предните странични стъкла на голф 4
Принципно е забранено от закона, да затъмняваш стъклата на предните врати, както и челното...вероятността да имаш проблем на пътя и при минаването на преглед, е доста голяма. Иначе по темата - разглобяваш вратата, сваляш механизма за движение на стъклото, някакви нитове се разпробиваха за да се извади металната планка, която е зад кората и след това излизаше стъклото.

- niki_g
- Автомобил: Golf IV 1.9 TDI
- Двигател: AHF 1999
Наистина ще имаш проблеми с властите. Иначе:
сваляш кората на вратата, има две големи черни тапи. Сваляш ги и после леко сваляш стъклото докато в отворите на тапите видиш болтовете, който държат стъклото. Разхлабваш ги и вадиш нагоре и навън стъклото. Не е трудно, мен първия път ме беше страх да не счупя нещо, но сега ги свалям за нула време.
Успех ако имаш още въпроси питай
сваляш кората на вратата, има две големи черни тапи. Сваляш ги и после леко сваляш стъклото докато в отворите на тапите видиш болтовете, който държат стъклото. Разхлабваш ги и вадиш нагоре и навън стъклото. Не е трудно, мен първия път ме беше страх да не счупя нещо, но сега ги свалям за нула време.
Успех ако имаш още въпроси питай

- muckata_9090
- Автомобил:
- Двигател:
А коpата колко болта я дъpжат?
- niki1_j
- Автомобил: Golf MK IV
- Двигател: ASZ
- Контакти:
С много снимков материал:
http://forums.vwvortex.com/showthread.php?1015107-DIY-Replacing-the-front-door-window-regulator-clips-and-or-door-lock-module
Инъче и аз съм на мнение, че ще имаш закачки с милицията. Освен ако няма да използваш някоя от дупчиците в закона. И все пак често ще се налага да обясняваш какво и как :)
Успех!
http://forums.vwvortex.com/showthread.php?1015107-DIY-Replacing-the-front-door-window-regulator-clips-and-or-door-lock-module
Инъче и аз съм на мнение, че ще имаш закачки с милицията. Освен ако няма да използваш някоя от дупчиците в закона. И все пак често ще се налага да обясняваш какво и как :)
Успех!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”