Сериозен проблем с отключването на вратите Голф 4 1.6 АКЛ

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
wrecked_pld
Автомобил:
Двигател:

Сериозен проблем с отключването на вратите Голф 4 1.6 АКЛ

Мнениеот wrecked_pld » Пет 07 юни 2013 21:09

Здравейте,колеги!Имам проблем с колата,а той е доста сериозен.Така проблема е следният тази сутрин преместих колата в двора и е оставих отворена за да си я изчистя с прахосмукачка и т.н.След което като реших да си отворя вратата да почистя тя не се отвори.Вратата е отворена,а тя не се отваря.

Взех ключа и дадох команда да отключи отново не иска.След което ръчно чрез завъртане отново не.Значи чува се вътре машинките,че работят и пишката изкача и се прибира,но вратата не се отваря.едната кора я бях свалил на пасажерската врата отпред и чрез аварийното отключване не иска.Разкачих акумулатора и го закачих да не би да има някаква грешка отново същото.

Взех назаем тестер за грешки и го закачих.Показа ми,че има 4 грешки,от които две бяха за модулите на централното заключване на шофьорската и пасажерската врата.Като грешката изписваше,че са прекъснати.Изтрих грешката и пак нищо.

Няма и достъп до бушоните да се провери дали има някакви дефекти,защото не може да се свалят пластамасите на затворена врата.

А задните врати и двете се отварят без проблеми като само оптред е проблема.Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем и какво може да се направи в случая?Благодаря за помоща предварително!

Колата е 98 г.,1.6SR мотор 101 к.с. AKL мотор.Ако нещо друго ви трябва пишете.

wrecked_pld
Автомобил:
Двигател:

Re: Сериозен проблем с отключването на вратите Голф 4 1.6 АК

Мнениеот wrecked_pld » Пет 07 юни 2013 21:16

Здравейте!Проблема се оказа в дръжките,в които има едни зъбчета,които трябва да се приберат и всичко е елементарно и просто,но като не знаеш може да полудееш.Поздрави :icon_lol

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”