сваляне на мокета на голф за пране
-
- Автомобил:
- Двигател:
сваляне на мокета на голф за пране
здравейте колеги...решил съм да сваля седалките и да извадя мокета от пода на колата, за да ги изпера...и се чудя на химическо ли да го занеса или на автомивка..някой прал ли го е и някакви съвети дали става лесно и така...
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Re: сваляне на мокета на голф за пране
Изпери си го сам.Първо го изтупай много добре и тогава пери 

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Аз миналата година го тупах има няма 2 часа и пак си останаха камъчета....съвета ми е със силна водоструйка да се пръска от обратната страна за да паднат останалите....при мен имаше ефект, защото след 1вото пране почти нищо не стана, но след 2рото има осезаема разлика
-
- Автомобил:
- Двигател:
vucata написа:Аз миналата година го тупах има няма 2 часа и пак си останаха камъчета....съвета ми е със силна водоструйка да се пръска от обратната страна за да паднат останалите....при мен имаше ефект, защото след 1вото пране почти нищо не стана, но след 2рото има осезаема разлика
Е аз за това мисля направо на химическо да ги занеса...а седалките на авто мивка те са плюш
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Има голямо значение и дали предишния собственик я е карал тая кола без стелки,щото с годините така се набиват песъчинки,че все едно извират колкото и да се чисти.
Според мен го свали,изтупай хубаво и с препарат и мека четка хубаво го изпери.
После едно хубаво съхнене на слънцето и за всеки случай го мини с прахосмукачката ако са останали някои дребни песъчинки.
Според мен го свали,изтупай хубаво и с препарат и мека четка хубаво го изпери.
После едно хубаво съхнене на слънцето и за всеки случай го мини с прахосмукачката ако са останали някои дребни песъчинки.
- Serjinio20
- Автомобил:
- Двигател:
аз тази процедура я правих преди 2 седмици.
С обезмаслител МЕГЛИО и обикновен сапун.Четка с малко по твърд косъм и стана повече от перфектно,а аз съм със светъл салон.
С обезмаслител МЕГЛИО и обикновен сапун.Четка с малко по твърд косъм и стана повече от перфектно,а аз съм със светъл салон.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”