Здравейте колеги,
Когато се връщах от морето както си карам и се случи едно странно придръпване и клатене. Веднага спрях и видях, че нещо отдолу тече, но реших че най-вероятно е от климатроника, тъй като беше пуснат на макс. След около 30-40 минути почивка тръгнах, като нямах никакъв проблем с прибирането. (около 100км)
Вчера вечерта ми се наложи отново да пътувам, като ми направи впечатление, че същият проблем се появи отново 15-на минути, след като пуснах климатроника. Колата почна да тресе, да губи мощност и нещо тракаше в дясната част на капака. На свободен ход колата също издаваше странен звук. Общо взето имам чуството, че колата се движеше на три цилиндъра на моменти.
След като починах около час и не съм пускал повече климатроника се прибрах (около 100км) без никакви проблеми.
Как мислите, дали е възможно климатроника да тече на някой кабел и да му дава на късо? Или просто някой кабел е решил да сдава багажа?
Golf 4 1.8T проблем с тока
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: Golf 4 1.8T проблем с тока
Диагностика!
Няма да е лошо да се провери Климатика за загуба на фреон.Ако е така,ще се получава придърпване в синхрон с вкл. и изкл. на Компресора!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”