Изкърпване на Голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
taran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Изкърпване на Голф 3

Мнениеот taran » Нед 11 авг 2013 19:58

dimitars написа: Е да де!Тва са препоръките на "извънземните" бояджии,които смятат,че за една кола над 20 години трябва да дадеш към 300 лева за един калник,без цената на калника.Може да се пробвате-Карловско,на излизане от Пловдив,в дясно.Искаше ми 270 лева,като не знаеше колко ще ми излезе калника.Ама той си е надвил на масрафа.Доверен сервиз на Виктория.

Е,аз не се смятам за извънземен...обаче като нещо трябва да кара по-дълго време се прави така.Понеже неможе да го поцинковаш,това е най-доброто което маже да се направи.
И препоръките не са на бояджийте,а на всички водещи фирми за авторепаратурни продукти.

dimitars
Автомобил: Golf 3
Двигател: AEA

Мнениеот dimitars » Пон 12 авг 2013 1:58

За по-дългото каране сигурно си прав.За новите коли е така.Но всеки сам си решава,дали за една кола на 20 години трябва да даде за боядисване на един калник над 100 лева /1 детайл по терминология на бояджиите/ с включена цената на не повече от 150-200 грама боя и още толкова лак,вместо 25 лева за спрейове и да си я боядиса сам.А калникът,макар и непоцинкован,все ще изкара над 5 години,докато колата издъхне по други причини. :biggrin

taran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот taran » Вто 13 авг 2013 17:10

dimitars написа:За по-дългото каране сигурно си прав.За новите коли е така.Но всеки сам си решава,дали за една кола на 20 години трябва да даде за боядисване на един калник над 100 лева /1 детайл по терминология на бояджиите/ с включена цената на не повече от 150-200 грама боя и още толкова лак,вместо 25 лева за спрейове и да си я боядиса сам.А калникът,макар и непоцинкован,все ще изкара над 5 години,докато колата издъхне по други причини. :biggrin

Не се сещам за танекиджия или бояджия,дето насила,да вкарва някой в сервиза си :icon_lol .Така че всеки сам си решава дали,да си свърши работата сам или да плати на друг,да му я свърши.

Потребителски аватар
piter_96
Автомобил: VW Golf III VW Golf III Variant
Двигател: AFT 1997 AAM 1994

Мнениеот piter_96 » Вто 13 авг 2013 17:25

Колата вече е готова. По нея работих и аз и знам какво е правил майстора. Всичко стана добре. Боята дори е същата, все пак и аз бях с него, когато я купи. Ще се постарая след няколко дни като я измия хубаво да я снимам и кача снимки. :smile

vlad711
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vlad711 » Вто 13 авг 2013 21:04

Колега имам същия проблем от В.Търново съм от година търся по моргите калник и въобще където пътувам и видя морга спирам ,обаче до сега не съм открил - направо да не повявраш.Явно ще се слага нов но всеки казва ,че не се напасвали, ако го равниш по капака криви към вратата и обратно-вярно ли е това?

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Вто 13 авг 2013 21:09

piter_96 написа:Колата вече е готова. По нея работих и аз и знам какво е правил майстора. Всичко стана добре. Боята дори е същата, все пак и аз бях с него, когато я купи. Ще се постарая след няколко дни като я измия хубаво да я снимам и кача снимки. :smile

Снимай и сложи снимки преди и сега :th_up

dimitars
Автомобил: Golf 3
Двигател: AEA

Мнениеот dimitars » Вто 13 авг 2013 22:54

vlad711 написа:Колега имам същия проблем от В.Търново съм от година търся по моргите калник и въобще където пътувам и видя морга спирам ,обаче до сега не съм открил - направо да не повявраш.Явно ще се слага нов но всеки казва ,че не се напасвали, ако го равниш по капака криви към вратата и обратно-вярно ли е това?

Моят се напасна добре.Купих го от един магазин в Пловдив на Коматевско.Не помня как се казва,но имам рекламна книжка в багажника.Поръчах го по интернет и отидох та си го взех на място.Излезе ми 51-52 лева с доставката.

Последна промяна от dimitars на Сря 14 авг 2013 17:39, променено общо 1 път.

taran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот taran » Сря 14 авг 2013 6:08

За нови части може да проверите в Автосклад,Марти ООД,Бодикар,Интеркар.Сигурно има и други...Цените навсякъде са почти еднакви.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”