Свирят ми накладките без да съм натиснал спирачката 0о
Re: Свирят ми накладките без да съм натиснал спирачката 0о
и все пак не е от накладките, аз смених с оригинални предни дискове 288 , и нови текстар и ми излезе този проблем само че единствено в предно дясно колело. свири без натиснати спирачки от време на време с различна сила, леко да понатисна педала и изчезва, получава се като позагреят дисковете. като дам леко ляв или десен волан също изчезва. ще отида да видят дали има някакъв проблем при монтирането или в апарата - десния. явно сега луфта е нищожен и трябва връщането на апарата да е перфектно. интересно ми е да чуя и други предположения , изключваме свирещите накладки при спиране на колата, тука случаят е обратен.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
@ h.dim - задържащо бутало на сп.апарат Почистване под прахозащитния маншон, смяна на маншона , ако е напукан. Ако е много дърт сп.апарат - П образниа пръстен в апарата е вкочанен и няма еластичност. Не препоръвам смяна, че не се знае на какъв нов боклук ще се попадне и да стане по зле.
Смяна на спирачна течност - силно хигроскопична е и поема влага- ненапразно пише в инструкциите смяна на 2г.
Крив спирачен диск също / нищо , че са нови/
Смяна на спирачна течност - силно хигроскопична е и поема влага- ненапразно пише в инструкциите смяна на 2г.
Крив спирачен диск също / нищо , че са нови/
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Свирене на накладки се получава и от олуфтовял лагер.
понеже смяната беше извършена преди 3 дни , като че ли малко се поожулиха работите ,вече се случва по-рядко и слабо , но със сигурност е и от спирачният апарат ,защото левия не просвирва и не загрява. минал съм около 60-70 км. ако утре съвсем не спре звука, ще прегледам апарата, благодаря KRIS11.
СЪРЦЕ ЮНАШКО НЕ ТРАЕ ДО УТРЕ , ОТИДОХ ДНЕС И СМЕНИХ СПИРАЧНАТА ТЕЧНОСТ ,ИМАШЕ СИ ВЪЗДУХ В СИСТЕМАТА, ПО АПАРАТИТЕ НЯМАШЕ НИЩО ЗА ПОЧИСТВАНЕ КАКТО И ДА Е СЕГА Е ШЕСТАК НЯМА ТРИЕНЕ И ЗВУЦИ ОТ ЖП ГАРИТЕ.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”