Питане за фар за мъгла Г3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Raikov
Автомобил: Audi A4 B5 face quattro
Двигател: AJL Turbo 180 hp

Re: Питане за фар за мъгла Г3

Мнениеот Raikov » Сря 13 фев 2013 21:09

Bucket написа:
Raikov написа::mhihi Десния е здрав,купувам левия и си правя дългата секция за дневни светлини,фаровете за мъгла ги ползвах за дневни,но явно ще се пускат по предназначение :icon_lol
Екстра светят :th_up

Да не се отклоняваме, но понеже и аз мислех да направя халогените на 50% за дневни светлини, имал ли си проблеми с полицията, че светят халогените през деня или нещо такова?

Не съм имал проблеми,но не мога да съм ти мерило защото Голфа се кара само събота и неделя,през седмицата съм със служебна.

П.П-Реших си проблема,купих си един халоген Хелла пластмаса защото ми дойде тънкана и се приключи с дилемите :mhihi

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Сря 13 фев 2013 23:05

Bucket написа:Да не се отклоняваме, но понеже и аз мислех да направя халогените на 50% за дневни светлини, имал ли си проблеми с полицията, че светят халогените през деня или нещо такова?

Аз съм имал нееднократно проблеми . Бях ги димирал . Спират ме охоо караме на фарове за мъгла ... закона..
Не не са , това светлини за движение през деня - ето как светят , ето как светят по-силно фаровете за мъгла.
Е не та не. Писна ми и сложих светодиодни светл. за движение през деня И сума ти време нямах проблеми / никой не ме беше ме спрал до 25.12.2012 / Попаднах на хранилка - патрулка.
Тука е Абсурдистан

Потребителски аватар
Bucket
Автомобил: Skoda O2 комби TDI BMM
Двигател:

Мнениеот Bucket » Чет 14 фев 2013 10:19

kris11 написа:
Bucket написа:Да не се отклоняваме, но понеже и аз мислех да направя халогените на 50% за дневни светлини, имал ли си проблеми с полицията, че светят халогените през деня или нещо такова?

Аз съм имал нееднократно проблеми . Бях ги димирал . Спират ме охоо караме на фарове за мъгла ... закона..
Не не са , това светлини за движение през деня - ето как светят , ето как светят по-силно фаровете за мъгла.
Е не та не. Писна ми и сложих светодиодни светл. за движение през деня И сума ти време нямах проблеми / никой не ме беше ме спрал до 25.12.2012 / Попаднах на хранилка - патрулка.
Тука е Абсурдистан

Tова ми е пределно ясно, че всичко е нагоре с краката.
Но лично аз, не харесвам светодиодните ленти, стоят грозно на колата и в изключено и във включено състояние...
Фаровете консумират много енергия, ако има човек и скъпи крушки, гледа да ги пази.
И разни други такива дилеми, явно ще си караме с фаровете и това е :)

Raikov
Автомобил: Audi A4 B5 face quattro
Двигател: AJL Turbo 180 hp

Мнениеот Raikov » Пет 23 авг 2013 18:08

Да ви споделя какво направих по въпроса, след като взех друг фар за мъгла се оказа със паднало покритие на рефлектора.Реших да си поиграя с него противно на мненията,че не става, взе та стана.
Необходимите инструменти са : поксипол,права отверка,готварско фолио и бира. :mhihi
Разглобих фара и махнах лупата,намазах целия рефлектор със поксипол и внимателно налепих фолиото на 2 части(горна и долна).Ефекта е чудесен за без пари, свети с минимална разлика от здравия вече 6 месеца!

Дано на някой да му е полезно :th_up

Потребителски аватар
terek
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот terek » Пет 23 авг 2013 19:33

Единия халоген на сестра ми е счупен по същия начин но няма разтопена пластмаса,каква е причината не знам.Моите след като ги купих много им се радван но светиха много слабо,все едно габарит нищо не осветяваше.Един ден реших да ги разглобя и да видя рефлектора,нямаше покритие дали оригинално е така не знам,но ги облепих целите с залепващо фолио и резултата беше повече от добре,ако карах бавно вечер можех да карам само на халогени.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”