Подсилване задницата на голф 4
-
- Автомобил: vw golf 4 1.8 20v
- Двигател: agn 1999
Подсилване задницата на голф 4
Здравейте колеги предстои ми смяна на амортесиорите че старите изпуснаха.Особенно се усеща във задницата много омекна и почна да подскача на завой . Та проблема ми е че имам музика във багажника която всичко като килограми е 70кг буфери и усилватели.Въпроса мие само амортесиора ли да сменя или и пружината и ако и пружината то каква да сложа да подсиля задницата .Защото сега като седнат двама човека отзад и тя кляка много колата е голф 4 1.8 20 v AGN, благодаря предварително на отзовалите се.
- niki1_j
- Автомобил: Golf MK IV
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Re: Подсилване задницата на голф 4
Емиииии 70 кг. в багажника не са кой знае колко. Вариантите за да не 'кляка' не са много. Всичко зависи от самата пружина. Амортисьора е важен, но само да убира трептенето, т.е колко успокоява възходящите/низхоящите движения. Може да сложиш пружини с по-дебела витка. Или взимаш афтърмаркет, или търсиш оригинални втора ръка от GTI или дизел. За конкретните цветове по пружината има доста по-запознати от мен, нека те да те посъветват.
- the_red_camel
- Автомобил: Skoda Roomster 1.6 16V 105hp
- Двигател: BTS
Re: Подсилване задницата на голф 4
Скоро и аз се замислях за подсилване-единствения логичен вариант мисля, че е от комби, че със сигурност са по здрави, даже дизелово комби 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”