golf 4, 1.6 - ангренажен ремък и оптяжна ролка
golf 4, 1.6 - ангренажен ремък и оптяжна ролка
Дайте съвет за ремък и ролка - какви да са ? За сега съм се спрял на комплект на INNA, но добре ли е или е по-добре ремъка да е на Гейтс? Вероятно от VW е най-добре, но с какви цени са и заслужава ли си?
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Re: golf 4, 1.6 - ангренажен ремък и оптяжна ролка
Добре си се ориентирал 

- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Аз за моя взех ремък Contitech (Continental) и ролка INNA. За мен това е оптималния вариант. Разгледай раздел "Продава", има колеги, които продават части с добра отстъпка, при това с добро качество
ПС: Ако не си сменял скоро (или никога) пистовия ремък, не е зле и него да смениш, че той върти динамото и климатика и ако не бъракам и помпата на хидравликата.

ПС: Ако не си сменял скоро (или никога) пистовия ремък, не е зле и него да смениш, че той върти динамото и климатика и ако не бъракам и помпата на хидравликата.
- niki1_j
- Автомобил: Golf MK IV
- Двигател: ASZ
- Контакти:
В добра посока ти вървят мислите. Gates, Contitech са добри ремъци. Inа, Ruvile за ролки. Комплектите на Ina са с ремък Gtaes.

- djuni_ibiza
- Автомобил: Golf MK4 1.6sr
- Двигател: AKL
аз си взех на dayko 100 лева заедно с ролкитен емско качество засега съм доволен
за мен каквото и да е ново да е няма проблем
за мен каквото и да е ново да е няма проблем
Не е зле да внимаваме малко повече с правописа...
В момента ми сменят ангр.комплект,водна помпа,пистов ремък,предно лагерче на главина за разкош.Препоръчаха ми ангр.ремък Гейтс в комплект с ролките,но не запомних марката им.Съгласих се.Всички знаем,че в завода се монтира Гейтс.Ремъци Дайко ги препоръчват,също и Контитех и т.н.Дано само да са качествени частите по магазините...
За цената на това удоволствие не ми се говори,но все пак трябва да се поддържат каруците.
Безаварийни километри на всички.
В момента ми сменят ангр.комплект,водна помпа,пистов ремък,предно лагерче на главина за разкош.Препоръчаха ми ангр.ремък Гейтс в комплект с ролките,но не запомних марката им.Съгласих се.Всички знаем,че в завода се монтира Гейтс.Ремъци Дайко ги препоръчват,също и Контитех и т.н.Дано само да са качествени частите по магазините...
За цената на това удоволствие не ми се говори,но все пак трябва да се поддържат каруците.
Безаварийни километри на всички.
- zoovanka
- Автомобил: VW Caddy MAXI Life 1395 TGI 109
- Двигател: 2016 1395 TGI метан
Аз сложих комплект Dayco ангренажния ремък е подсилен,отвътре е с тефлоново покритие/дават му пробег около 90 000 км/.
Е колко да е подсилено, оригиналния ремък на голфа го дават за 180 000, като след навършени 90 000 се прави първи оглед и така през 30 000 до 180 000 ? Именно там е проблема как да разпозная ментето като в тая държава всичко е менте?!
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Гейтс и ИНА са добра комбинация.От доста години я използвам.Грешки е нямало!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”