ксенон на халогени на голф 3
- martincho
- Автомобил: VW Golf MK3 1.6GT
- Двигател: AEK 1996
ксенон на халогени на голф 3
Колеги как да си сложа ксенон на халогените става въпрос за голф 3 от къде да прекарам кабелите, някой може ли да ми даде снимка
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ксенон на халогени на голф 3
Аз го направих така:
режеш кабелите на крушките на удобно място за да може после да ги наместиш след това избиваш на буксата 2те плъстинки от вънка на вътре и от там прекарваш кабелите на крушката свързваш ги и си ти :) с малко силикон уплътняваш.
режеш кабелите на крушките на удобно място за да може после да ги наместиш след това избиваш на буксата 2те плъстинки от вънка на вътре и от там прекарваш кабелите на крушката свързваш ги и си ти :) с малко силикон уплътняваш.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Как така режете високоволтови кабели бре хора? С какво ги изолирате после?
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Ако ще слагаш ксенон на халогените трябва да са минимум 4300 к.Иначе се губи ефекта от тях.
За в мъгла или силен дъжд се използват възможно най-жълтата светлина.
Не случайно на новите коли които излизат от завода масово са с обикновени крушки на фаровете за мъгла,щото правят жълто-бяла светлина с която се вижда най добре.
За в мъгла или силен дъжд се използват възможно най-жълтата светлина.
Не случайно на новите коли които излизат от завода масово са с обикновени крушки на фаровете за мъгла,щото правят жълто-бяла светлина с която се вижда най добре.
- martincho
добре де аз не питам какво да слагам питам как да го сложа и някой дали има снимка
- pomeoo
- Автомобил: MK3
- Двигател: ABD
- Контакти:
Ще си позволя да използвам темата на колегата.
На моя МК3 фабрично нямам халогенни, но искам да си сложа. Като начало ще се сдобия с халогенни, след това как да ги вържа ? Давайте предложения.
На моя МК3 фабрично нямам халогенни, но искам да си сложа. Като начало ще се сдобия с халогенни, след това как да ги вържа ? Давайте предложения.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
pomeoo написа:На моя МК3 фабрично нямам халогенни, но искам да си сложа. .., след това как да ги вържа ?
като си пуснеш кабели от всеки фар за мъгла,сложиш едно реле/пр от фар на Лада/ в двигателния отсек. Давата + са от всеки фар за мъгла към НО контакт на релето-извод/87/.От акумулатора + 12в през предпазител 15А към извод /30/ на релето.
Минусовите кабели заедно към -клема на акумулатора с кабелна обувка. Кабелите може да ги вдигнеш горе над радиатора където има 1 голяма кръгла букса ,или да ги прихванеш с биндер ленти долу .Кабелите поне2,5 мм2
Към извод 86 минус от акумулатора.
От извод 85 тънък проводник през машнона да влезе в купето към ключ
- martincho
kris11 написа:pomeoo написа:На моя МК3 фабрично нямам халогенни, но искам да си сложа. .., след това как да ги вържа ?
като си пуснеш кабели от всеки фар за мъгла,сложиш едно реле/пр от фар на Лада/ в двигателния отсек. Давата + са от всеки фар за мъгла към НО контакт на релето-извод/87/.От акумулатора + 12в през предпазител 15А към извод /30/ на релето.
Минусовите кабели заедно към -клема на акумулатора с кабелна обувка. Кабелите може да ги вдигнеш горе над радиатора където има 1 голяма кръгла букса ,или да ги прихванеш с биндер ленти долу .Кабелите поне2,5 мм2
Към извод 86 минус от акумулатора.
От извод 85 тънък проводник през машнона да влезе в купето към ключ
Пичага аз кабели имам просто не знам как да пробия капачката на халогена за да прекарам кабелите за ксенона и за това искам снимка да го имам като идея как е станало и как са изолирали със силикон
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”