Да бе колега точно там.
Където е пепелника след скоростният лост. Значи: където свършва пепелника по нъ вътре ще напипаш с ръка има една празнина, е точно там пълниш с хартия или нещо друго и да спра да скърца.
Благодаря на колегата за съвета.
Браво на всички които споделиха по някое друго съветче !!!
Шумове купе на Голф 4
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Re: Шумове купе на Голф 4
G O T I написа:Да бе колега точно там.
Където е пепелника след скоростният лост. Значи: където свършва пепелника по нъ вътре ще напипаш с ръка има една празнина, е точно там пълниш с хартия или нещо друго и да спра да скърца.
Благодаря на колегата за съвета.
Браво на всички които споделиха по някое друго съветче !!!
Благодарско.Довечера ще го натъпча.
колеги,едно дрънкане на Бората ме е побъркало.чува се отзад в ляво под кората на задното стъкло,и е шум като дрънкане на гайка по ламарина.свалях всички кори от багажника,седалките и не мога да го хвана.не са накладки,нито ламарината на диска.чува се в купето в зоната на калника,при каране по неравности.ако някой има идея какъв е тоя изрод,кадето дранка,ще съм много благодарен
-
- Автомобил: VW BORA
- Двигател: AZD
- Контакти:
колега имах подобен проблем,и аз имам бора,при мен го оправих когато смених счупената шипка която държи кората за ламарината на която ляга кората,разбира се ако го понатиснеш с пръст между дупките когато си на място може да усетиш дали имаш луфт от който да ти дрънчи докато караш
Дано съм ти от полза,
Аз имам друг проблем сега нещо ми скърца купето долу по окачването ,като е валяло дъжд няка ядове ама като изсухне
,предполагам ще е енякакв тампон в желязо но
имаш ли идея ???
айде дано сам ти
помогнал
Дано съм ти от полза,
Аз имам друг проблем сега нещо ми скърца купето долу по окачването ,като е валяло дъжд няка ядове ама като изсухне
,предполагам ще е енякакв тампон в желязо но
имаш ли идея ???
айде дано сам ти

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”