Вдигане оборотите на KR с климатик!?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
ivkata
Автомобил:
Двигател:

Re: Вдигане на оборотите на KR с климатик!?

Мнениеот ivkata » Вто 27 авг 2013 9:21

Колега ето ти една доста прегледна схема....
Изображение
А за сигнала който да подадеш,ако не се лъжа на моята кошара излизаше маса (-),но при теб не съм сигурен! :rolleyes
Да се възползвам от повдигането на темата,и пак да питам някой знае ли как да вдигна оборотите на KR като включа климатика?
Климатика е свален от 9А,там си имаше кабел до компютъра за вдигане на оборотите,при мен компютъра няма как да свърши тази работа! :c020
Не че ми пречи много ,но чат пат гасне по кръстовищата което е малко досадно. :mhihi

Потребителски аватар
di4evv
Автомобил: ауди а 4
Двигател:

Re: Вдигане оборотите на KR с климатик!?

Мнениеот di4evv » Вто 27 авг 2013 22:08

прегледах го няколко пъти вече,но не пише конкретно какъв сигнал се подава на пин 16 .също така рових из нета но не намерих инфо.айде помагайте

Потребителски аватар
ivkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivkata » Вто 27 авг 2013 22:44

Пробвай с пробна лампа да затвориш веригата.... :rolleyes ,пък дано се намери някой добър самарянин с PB и климатик и да провери ! :wink
Ако ли не не мога да се ангажирам със срок,но имам приятел на чиято кола мога да направя експерименти,лошото е че е тираджия ..... :icon_sad

Потребителски аватар
di4evv
Автомобил: ауди а 4
Двигател:

Мнениеот di4evv » Пон 16 сеп 2013 21:43

Проблема е решен.Подава се +12V от компресора на пин 16 и компа вдига малко оборотите.Номерата на пиновете ги има на буксата откъм страната на кабелите. Вече не гасне както преди като включа климатика.На самата букса на компа обаче,няма клемичка за кабел и се наложи аз да я добавя,става клема от всякакви VAG букси.Това само за DIGIFANT 2

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”