Голф 2, 92 г., бензин 1,6, проблем с мигачите
Голф 2, 92 г., бензин 1,6, проблем с мигачите
Здравейте. Преди два месеца имах леко продимяване откъм лостовата система за чистачките и мигачите. Първо изгубих чистачките, после те се оправиха, а мигачите изчезнаха, и сега на контакт леко свети диода за чистачките, когато подам ляв или десен мигач не мигат или светят, а само диода свети постоянно. Разглобих лостовата система, почистих я, огледах я, нямаше видими поражения, и проблема си остава. Очаквам ако някой знае отговора на този проблем да ми помогне. А, и пробвах с релето което действаше при аварийните, смених го, но няма ефект. Аварийни имам.
- audi_s2_
- Автомобил: Golf MK2
- Двигател: 1.8 GTI 8V
Re: Голф 2, 92 г., бензин 1,6, проблем с мигачите
Виж дали си включил хубаво буксите, че аз при едно разглобяване не ги бях включил хубаво и така ми светеше леко диода.Иначе пробвай с друг лост, аз сложих друг и ми се оправиха мигачите, че моите като дам десен мигач мигаха яко на дискотека 

- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 2, 92 г., бензин 1,6, проблем с мигачите
На мен понякога така ми свети диода за мигачите, а самите мигачи не бачкат. Оправя се като размърдам релето. Релето за мигачите и релето за аварийните са си съвсем отделни. За мигачите стои в края на таблото откъм волана, май беше номер 21.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”