Напоследък наблюдавам, че като вдигна кората в багажника, от лявата страна, където има 2 улейчета се събира малко вода, даже доста малко бих казал, но е дразнещо... най-интересното е, че когато вали този проблем го няма, а от разликата в температурата, като се изпотят прозорците, на следващия ден там има малко водица... на някой случвало ли му се е това, и на какво може да се дължи... единственото което ми идва на ум, е че се получава някакъв конденз и някъде между пластмасовата кора и ламарината се изпотява и после се стича надолу...
П.С. малко некaдърно го написах, ама ще ме простите :D
Голф 4 - Странна вода в багажника
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Странна вода в багажника - Голф 4
Виж да не ти тече през уплътненията на стоповете.
- Black Demon
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: 1.8T AUM 2002
Точно уплътненията на стоповете са.Обърни им внимание щот водата ще става все повече 

- CuST0M1z3
- Автомобил:
- Двигател:
Мхм, ще ги погледна, ама странното е, че дори и порой да вали - вода няма, а ако се изпоти джама - вода има :D
- SnipyR
- Автомобил: VW GOlF 4
- Двигател: 1.6SR 99
Колега и аз имах такъв проблем и се оказаха стоповете един приятел ми ги оправи да не събират вода и сега е добре немога да кажа точно какво направи защото не бях там като ги оправи но е на 99% от стоповете.
- CuST0M1z3
- Автомобил:
- Двигател:
Свалих стопа, сложих подложка от ламиран паркет като допълнително оплътнения върху старото, засега всичко е окей, след снощния дъжд нямаше нито капка никъде :) Ще видим тепърва!
-
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AKL 98
Re: Голф 4 - Странна вода в багажника
Колеги, да използвам тази тема за съвет.
Имам вода отдолу на легена на резервната гума, около тапите. Свалих всичко и за мое учудване, легена и около гумата и тапите отгоре са сухи. Водята се вижда отдолу около средната и лявата тапа, но горе легена е сух. Мислех, че са уплътненията на стоповете, но те не се изпотяват и легена е сух. Задната чистачка пръска идеално и не губи налягане, тръбите на шибидаха изглеждат наред. Моля за съвет.
Имам вода отдолу на легена на резервната гума, около тапите. Свалих всичко и за мое учудване, легена и около гумата и тапите отгоре са сухи. Водята се вижда отдолу около средната и лявата тапа, но горе легена е сух. Мислех, че са уплътненията на стоповете, но те не се изпотяват и легена е сух. Задната чистачка пръска идеално и не губи налягане, тръбите на шибидаха изглеждат наред. Моля за съвет.
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Re: Голф 4 - Странна вода в багажника
Писал съм няколко пъти (вкл. снимки) за една друга вероятна причина - въздушните клапи.
Потърси малко и ще намериш съответните теми.
Потърси малко и ще намериш съответните теми.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”