голф 3 проблем с осветлението
голф 3 проблем с осветлението
Здравейте колеги слагаха ми гас и след това останових че вътре в купето нищо не свети освен плафона ни километраж ни пепелник нищо цакам с копчето на габарити не свети първа проверка бошон всички са здрави 2-ра проверка копче викнах 3-ма приятели с голф 3-ки сменяхме копче пак неще мойто на другите 3-ки си работи та въпроса ми е каде да търся проблема
колата е голф 3 гти 115хп

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: голф 3 проблем с осветлението
raix написа:Здравейте колеги слагаха ми гас и след това останових че вътре в купето нищо не свети освен плафона ни километраж ни пепелник нищо цакам с копчето на габарити не свети първа проверка бошон всички са здрави 2-ра проверка копче викнах 3-ма приятели с голф 3-ки сменяхме копче пак неще мойто на другите 3-ки си работи та въпроса ми е каде да търся проблемаколата е голф 3 гти 115хп
Боже, боже...

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Vlad777 пропуснал си точките и запетайките 

Сега ще ви изровя всички теми ,и ще ви ги наблъскам с неграмотно ,и каде кой е сгрешил. Помолил съм за съвет ,и помощ а вие ми цапате темата с глупости.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Помоли грамотно и ще спестиш и на себе си, и на тези, които биха ти помогнали тази драма!
Вярвам, че последният ти пост, не е стимулирал останалите потребители да ти помогнат.
Вярвам, че последният ти пост, не е стимулирал останалите потребители да ти помогнат.
Само неможах да разбера този форум за изпит по правипис ,и правоговор ли е ,или е автомобилен? Да неговорим ,че във всяка една ваша тема намерих куп правописни грешки.
И тук липсват запетайте.kris11 написа:Vlad777 пропуснал си точките и запетайките
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”