Здравейте,
може ли някой да ми помогне с един въпрос, по който доста съм се объркал - става дума за следното:
какъв тип багажник (по-скоро какъв тип греди за багажник) върху покрив за Голф 3 (1996 година, 3 врати).
Това, което видях по колата е, че има 2 надлъжни гумени лайсни, на две места има указани със стрелки където явно се поставят гредите. Проблемът е, че там няма никакви дупки, в които по-голямата част от багажниците на пазара влизат.
Та въпросите ми са:
- има ли дупки по гумената лайсна?
- какъв тип механизъм за поставяне на греди за багажник трябва да търся?
Благодаря предварително за информацията!
Греди за багажник за Голф 3, 3 врати
- parabadabal
- Автомобил: VW Golf 3 GT
- Двигател: AEK
- Контакти:
Re: Греди за багажник за Голф 3, 3 врати
Трябват ти това: http://prodavalnik.com/bagazhnik-tyule-za-golf-3-i24858957
Аз съм с абсолютно същия и е супер здрав. Под гумата на тавана между отбелязаните места има процепи където влиза завхата на гредата. На моите им дават товароносимост до 75 кг
Аз съм с абсолютно същия и е супер здрав. Под гумата на тавана между отбелязаните места има процепи където влиза завхата на гредата. На моите им дават товароносимост до 75 кг
- jdbg
- Автомобил: Golf III 1.6
- Двигател:
Re: Греди за багажник за Голф 3, 3 врати
Благодаря ти!
Само да попитам - това от тези U-образните зъбчета отдолу на гредите, които влизат в дупки под гумата и после като се навият затягат?
Само да попитам - това от тези U-образните зъбчета отдолу на гредите, които влизат в дупки под гумата и после като се навият затягат?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”