Стъкло повдигачи за Голф 4
- martin_072
- Автомобил: Seat Ibiza GLXI Audi A4
- Двигател: 1.8 ABS 1.8t
- Контакти:
Re: Стъкло повдигачи за Голф 4
Като е метален няма ли да износва водача?!
- ZvEr4O_MaN
- Автомобил: Vw Passat B6 CR 2009
- Двигател: CBAB
martin_072 написа:Като е метален няма ли да износва водача?!
Ще е добре до някъде,защото аз потроших вече 2 водача.Ако е метален пък има възможност да се скъса жилото.
Ако намериш това което търсиш колега,сподели.
-
- Автомобил:
- Двигател:
"Дондуков "109-жълта решетка.Някой от колегите беше писал че ги има в тоя магазин,но аз не съм ходил дотам.
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Този пластмасовия, като се сложи наобратно кара 1-2 седмици и се чупи, това го забелязах при монтажа на един последнте които правих. Монтирал съм от ремонтните комплекти, засега 3 месеца няма ядове, дано и да продължава така 

- vnkostadinov
- Автомобил:
- Двигател:
Тоз, който е измислил механизма не е паднал от небето и явно си има причина заводско да излизат с пластмасови, а не с метални. според мен не е от икономия, че колата ще бъде с 20 евро по скъпа, а защото при определени обстоятелства е по-добре да се счупат тези пласмасарийки, отколкото целия механизъм. и на мене ми се трошиха и ми предлагаха метални, но аз държах да са си както е преценил производителя.
та мойто мнение е, че трябва да се слагат пластмасови, щото след тва побългаряване може да има

та мойто мнение е, че трябва да се слагат пластмасови, щото след тва побългаряване може да има

- holy_man
- Автомобил:
- Двигател:
На адреса: "Дондуков "109-жълта решетка който по горе е посочил колегата има въпросните железни водачи. Ако не ме лъже памета 2 броя струваха 30 лв. Взимал съм от там преди време. Ако в момента на посещението в магазина няма налични може да се поръчат и до 3-4 дни ги доставят.
В една друга тема тук във форума бях чел, че това дали в колата ще са ти пластмасови или железни зависи от годината на производство на колата, което означава че няма да навреди, ако си сложи човек желзени. Аз съм с такива и всичко е на 6.
В една друга тема тук във форума бях чел, че това дали в колата ще са ти пластмасови или железни зависи от годината на производство на колата, което означава че няма да навреди, ако си сложи човек желзени. Аз съм с такива и всичко е на 6.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Препоръчвам ви да прочетете тая книга, смотана е но има много истини за авто индустрията: http://www.book.store.bg/p2892/kolela-artyr-hejli.html
Един детайл с 2 евро по-скъп (да не говорим за 20) в моделна серия от 3 000 000 автомобила колко прави ?
Един детайл с 2 евро по-скъп (да не говорим за 20) в моделна серия от 3 000 000 автомобила колко прави ?

- vnkostadinov
- Автомобил:
- Двигател:
hooligan_sk написа:Един детайл с 2 евро по-скъп (да не говорим за 20) в моделна серия от 3 000 000 автомобила колко прави ?
точно поради този факт хората не са предпочели да спечелят 3 000 000 * 20Е

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега идеята на тези повдигачи е да се счупят в случай, че попадне нещо между рамката на вратата и стъклото при затваряне. Купи си оригинални от vw или ot e-bay.de и си решаваш проблема. 

- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
А добре защо на голфове след 2001 са с метални?
Защо тампоните на стабилизиращата щанга също след 2001 други с улей?
Може и така да е,аз си поръчах метални (нещо като алуминии е но не точно) и съм много доволен!
Вече втора година!Може да се провате зимата като ви замръзнат прозорците да ги смъкнете както са ви с пласмасови водачи!Аз ще се посмея само
Аз така направих още на втората седмица от както имах 4-ката и бауу...Сега няма проблеми,поне на шофьорския джам (там съм сменил).И си имам един пласмасов (стар),резерва ако се наложи да го интегрирам в другия прозорец (пасажерския) някой хубав,студен зимен ден!
Защо тампоните на стабилизиращата щанга също след 2001 други с улей?
Може и така да е,аз си поръчах метални (нещо като алуминии е но не точно) и съм много доволен!
Вече втора година!Може да се провате зимата като ви замръзнат прозорците да ги смъкнете както са ви с пласмасови водачи!Аз ще се посмея само

Аз така направих още на втората седмица от както имах 4-ката и бауу...Сега няма проблеми,поне на шофьорския джам (там съм сменил).И си имам един пласмасов (стар),резерва ако се наложи да го интегрирам в другия прозорец (пасажерския) някой хубав,студен зимен ден!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Пха , тая пласамарийка изглежда доста неустойчива , аз ако не друго явове съм брал много с тея прозорци ... таааа колега мисля че имам 2 метални водача ( всъщност имам всичко без моторчето и жилото мисля че ). Пиши , ако искаш да се разбереме?
Последна промяна от DarkOneBg на Чет 10 ное 2011 4:19, променено общо 1 път.
- kat007
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU
Аз си смених пластмасовите с метални и сам страшно доволен 
Имаше един човек кадето се занимаваше само с такива неща ...( в люлин беше ) и ми ги смени ...той си ги внасяше от някаде ..имаше кашони с такива и не само за Голф 4...а изобщо за цялата ВАГ група
...но нещо му изгубих кординатите 

Имаше един човек кадето се занимаваше само с такива неща ...( в люлин беше ) и ми ги смени ...той си ги внасяше от някаде ..имаше кашони с такива и не само за Голф 4...а изобщо за цялата ВАГ група

-
- Автомобил: VW BORA
- Двигател: AZD
- Контакти:
Колеги не се притеснявайте,че не са пластмасови,колко приятели включително и аз сменихме тези водачи на вратите-еми слаба част им е,още се питам защо не са ги направили метални когато са направили автомобила(само погледни японеца на същото място -ама да не влизам в друга тема),само метални (алуминиеви) и си решаваш проблема.
Препоръчвам от личен опит ,айде със здраве и безаварийно !
Препоръчвам от личен опит ,айде със здраве и безаварийно !
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”