Здравейте колеги! Днес, сядам паля колата, тръгвам да си свалям моя джамек и не помръдва. :? Забелязах още че не само не помръдва, ами и е сякаш паднал :?: :idea: Съвсем леко надолу спуснат и не помръдва от копчето ами само с ръка като го бутна и пак пада надолу до където го намерих да стои. Открих че и задния ляв прозорец и той не се затваря от копчето което е на самата врата, ами само от копчето на централната конзола. В машинките ли е проблема? и могат ли да се оправят или трябва замяна със нови?
П.п Карам голф 3 , 4 врати..
Голф 3 Проблем с ел. прозорците
Re: Проблем с ел. прозорците
Ха и на мен ми падна прозореца, от страната на водача. ГОЛФ 4.
С един приятел с 300 зора свалихме тапицерията и видяхме че има още мнооого работа, а се стъмваше.
Чудя се като не сме големи разбирачи ... да се пробваме ли да го оправяме, или - на сервиз.
Ако някой Русенец знае някой добър сервиз или просто сервиз - да даде насоки, ако може.
Основните неща ми ги прави 1 друг комшия дето си има нещо като гаражче ама май не се занимаваше с електроника и джамове.
Благодаря предварително.
С един приятел с 300 зора свалихме тапицерията и видяхме че има още мнооого работа, а се стъмваше.
Чудя се като не сме големи разбирачи ... да се пробваме ли да го оправяме, или - на сервиз.
Ако някой Русенец знае някой добър сервиз или просто сервиз - да даде насоки, ако може.
Основните неща ми ги прави 1 друг комшия дето си има нещо като гаражче ама май не се занимаваше с електроника и джамове.
Благодаря предварително.
- mirk0
- Автомобил: Golf3 Gti Edition
- Двигател: 2E 1996
- Контакти:
Re: Голф 3 Проблем с ел. прозорците
абе не е нужно стига с тия сервизи свали цялата механика провери жилата как са,има оптегачи преди и след ролчицата ако са се ояли засуква жилото.За голф3 цялата механика е 50 лв без моторче ,а то се слага от старата механика за 5 мин...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”