gol4 1.6 загуба на антифриз помощ!
-
- Автомобил:
- Двигател:
gol4 1.6 загуба на антифриз помощ!
Здравейте колеги преди седмица правих глава, смених гарнитура и няколко дена никакви проблеми, докато преди два дена ми светна лампата а водата изтече през преливника на казанчето. Не пълни някои цилиндер в това съм сигурен, вчера смених и капачка на казанчето, но днес сутринта ми светна пак лампата къде може да е проблема някои спукан маркуч ли нз и аз.......
-
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AKL 98
Re: gol4 1.6 загуба на антифриз помощ!
miloto1512 написа:Здравейте колеги преди седмица правих глава, смених гарнитура и няколко дена никакви проблеми, докато преди два дена ми светна лампата а водата изтече през преливника на казанчето. Не пълни някои цилиндер в това съм сигурен, вчера смених и капачка на казанчето, но днес сутринта ми светна пак лампата къде може да е проблема някои спукан маркуч ли нз и аз.......
Върни се за рекламация там, където са ти я правили, че е една средна торба с пари все пак. Дали тече от някой маркуч и сам можеш да видиш, но щом казваш, че е от преливника, нещо не е направено както трябва при ремонта.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Те приятели ми я правиха а те бая си разбират и за труд пари не са ми взимали. Не мисля че проблема идва от защото сутрин няма да пуши и такива работи.....
- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не съм от най-разбиращите, но сигурен ли си че е обезвъздушена добре системата?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами тя сама се обезвъждошава като си я взех 2 3 дена не мърдаше в казанчето и на сутринта гледам липсва малко и долях.Тогава си мислех че е имало въздух и на обяд тръгнах на път и ми светна водата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”