Снощи след почистване на дебитомера (освен ако не съм почистил нещо друго

) резултатите са следните: след напръскването изпадна малка част от едно нещо което прилича на СИМ карта за GSM - тази част която изпадна е с широчина около 1мм и дължина 1см - мисля че се е отчупила от основната част - това което на мен ми прилича на СИМ карта. Тази сутрин колата запали с обилно количество бял пушек от ауспуха. До работа обикновенно ми показва около 7.5 - 8 л/100км. Днес ми показа 13л/100км. При запалване държи около 1000 -1100 оборота за около 3-4 секунди след което мотора угасва. След второто запалване няма проблеми. Колата се чуди като и подам газ дали да ускори или да спре, само на 4-та и 5-та скорост почти го няма този проблем. Май ще си търся нов дебитомер. Някой ако има идеи да сподели, ако пък някой колега от София иска да помогне на място - да пише също!!! Дебитомера е Бош, колата е тази от аватара...
ПП: Почистих това което е заградено в червения кръг като го напръсках, но сега не се сещам от коя страна го наприсках, дали откъм маркуча или откъм въздушния филтър...