Въпрос за смяна на двигател VW golf 1 GTI
- chi4oskrudj
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за смяна на двигател VW golf 1 GTI
Здравейте колеги въпросът ми е с какъв двигател мога да сменя сегашния 1.6 110 к.с. без да има много преправяния?Колата е VW golf 1 GTI 80 г.Проблема му е ,че не работи както трябва и затова се чудя с какъв мога да го сменя.Също така радиатора е спукан някъде ,а не мога да намеря такъв.
- Golf2GTISLIVEN
- Автомобил: VW GOLF 2
- Двигател: 1.8 EV GTI + 16V KR
Re: Въпрос за смяна на двигател VW golf 1 GTI
Пиши на колегата leonardo_vd той има 1-ца и до скоро беше с двигател от 4-ка 1.8 турбо по спомен с код AGU , сега е в процес да сложи VR6
- chi4oskrudj
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги някой може ли да ми каже дали става радиатор от друг модел ,че този е заедно с казанче и много трудно може да се намери.
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Може да се сложи, но ще трябва да сложиш разширителен съд.Двигател може да сложиш почти какъвто си искаш от VAG.Ако питаш мен се опитай да оправиш този.Така колата ти ще остане автентична 

Последна промяна от golfmk1 на Пет 15 ное 2013 16:05, променено общо 1 път.
- chi4oskrudj
- Автомобил:
- Двигател:
Да ти кажа честно и аз искам да го оставя с този двигател ,но много малко хора май останаха да разбират на тези механични инжекции.Ако някой от гр.Русе може да ме насочи към майстор на тези двигатели да казва.
Инжекцията не може ли да се замени с електрическа , тук само с една инсталация ще минеш .Може да метнеш и карбуратор не знам само дали ще пасне колектора, на голф2 1,8 механична става смукателен колектор от карбураторен двигател 1,6 1,8 .
Иначе ако си решил друг двигател стават( на тампони) почти всички двигатели които са с блока като твоя голф 2 1.6 и 1.8 , голф 3 1,8 2,0 , за други си трябва преправяне.
Въпроса е в какъв филм искаш да се мяташ според мен метни карбуратор най-лесно е за преправяне.Ще ти подаря резервоар от карбураторен, а с помпата като я продадеш ще си покриеш разходите за карбуратор колектор и бензинова помпа за блока. За настройки не знам как е в вашия регион иначе има човек в форума които им разбира.
Иначе ако си решил друг двигател стават( на тампони) почти всички двигатели които са с блока като твоя голф 2 1.6 и 1.8 , голф 3 1,8 2,0 , за други си трябва преправяне.
Въпроса е в какъв филм искаш да се мяташ според мен метни карбуратор най-лесно е за преправяне.Ще ти подаря резервоар от карбураторен, а с помпата като я продадеш ще си покриеш разходите за карбуратор колектор и бензинова помпа за блока. За настройки не знам как е в вашия регион иначе има човек в форума които им разбира.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”