Проблема ми е че задна лява врата ми блокира в заключено положение няколко пъти. Е случва се понякога да не се заключва/отключва с централното, но по-рядко. Мисля вече да купя микроключета и да свалям бравата, но да се допитам първо дали тези въпросните ключета са като това ? И има ли вероятност проблема да не в тях а някаде другаде?
Последна промяна от t160 на Съб 16 ное 2013 16:45, променено общо 1 път.
И аз имах същия проблем преди време и си го реших с смяната на бравата, а от старата изпаднаха доста парчета счупени пластмаси. Микро ключето което си показал е за плафоните и няма нищо общо с самозаключилата се врата, също може да имаш и проблем с централното
edit: Разглобих модула и почистих всички букси и сега всичко работи.
Айде пак проблема. През последните 10 дни на 2 пъти ми се случва да не заключи или да отключи, както и тази сутрин ми блокира отново (е доста лесно се отключи този път). Струва ми се че проблема е електрически (все пак има голямо подобрение само след почистване на клемите). Но не знам къде и какво още да проверя. Някакви идей? Дори вадих платката при моторчето на стъклоповдигача да я огледам най-вече за спукани спойки (няма логика да има, ама все пак) и не забелязах такива.