въпрос за контактен ключ на голф 2
- bobi_diesel
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос за контактен ключ на голф 2
А как да свържа СД-то да работи само когато ключа е там?В буксата на колата има 3кабела.Маса,постоянен + и + след контакт.На сидито чержения и жълтия кабел са свързани на постоянния +.Като ги раделя и ги свържа както му е реда не тръгва въобще.Къде може да е мизерията?
Re: въпрос за контактен ключ на голф 2
znainainai написа:Я дай пак :shock
Първо знаеш ли какво значи АСС?
Accessories=аксесоари допълнително оборудване като:чистачки,фарове,вентилатор в купето,нагревател на задното стъкло или иначе казано всички вериги които работят на контакт НО не са пряко зависими със работата на двигателя.
Затова има 2 вида плюс на контакт единия е постоянен а другият не:
постоянен: по време на въртене на стартера има стабилно захранване
не постоянен: това е АСС идеята е по време на въртене на стартера да прекъсне всичко което натоварва излишно стартера веригите които не са пряко свързани със работата на двигателя :!:
Та айде сега обясни какво точно искаш защото всеки един клеморед има АСС.
Аз се сещам какво искаш трябва ти извод на който има + докато има ключ във патрона за палене за да ти гасне "музиката" като извадиш ключа. Познах ли?
Знам, че темата е много стара, но аз искам точно това. Колата ми е Голф 2 1990 1.8РП и гледах днес буксата след клемореда и май нямам такъв кабел който да има 12 Волта само при вкаран ключ. Ако трябва да имам такъв кабел къде да го търся? Искам само при вкаран ключ радиото да работи, защото сега и двата му кабела са свързани през постоянни 12 Волта и радиото не "гасне" при вадене на ключа.
Благодаря предварително!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”