Голф 3 1996 1.6 - купих си бобина, която не работи и маслен

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Mustang GT-R
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф 3 1996 1.6 - купих си бобина, която не работи и мас

Мнениеот Mustang GT-R » Вто 04 фев 2014 14:10

Аз от цялата тема не разбрах какво пита момичето, но разбрах че е емоционално нестабилно и доста нахално. Такива най ги обичам. :mhihi :beat_butt2

icorainbow
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот icorainbow » Вто 04 фев 2014 15:34

Mustang, недей, че ще получиш "спри да спамиш, ясно е, че си безполезен... На теб ти благодаря, че повече няма да участваш" - нещо като червен картон трябва да е това! :dummy

Golfa na Elica
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golfa na Elica » Сря 05 фев 2014 0:07

Разочарована съм от отношението ви. Мислех, че поне в анонимния форум ще бъда разбрана. Описах проблема с придружаващите го детайли, за да не ви е скучен - явно съм сбъркала. На вас ви харесва да си помагате по мъжки, а аз съм чужда за вас. Спамовете особено държаха да ме изгонят - като скрито или явно се пробваха да ме засегнат. Но ги разбирам, защо се целят само в мъжката аудитория. Благодаря на тези, които вдянаха, че ми е кофти и помогнаха(дори само като писаха в темата) със съветите си. Утре ще си купя нов акумулатор. Спрях се на Варта - 60(нещо си), две години гаранция, за 215лв. Който е следил темата знае, че моя го замених и няма как да го "замеря" - триумф за спамерите. Утре ще пиша за края на проблема(дано) и колко ми струваше общо недалновидността ми. Ако някой не знае къде се сипва течността за чистачки на Голф 3 едно и шест, АЕК мотор, 96-та да ме пита - с удоволствие ще го насоча подробно.

Исках да попитам за още 2-3 неща от голфчето(примерно газовото), но ме отказахте.

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Сря 05 фев 2014 0:18

Питай,ще ти се отговори. Пък несъдържателните постове просто ги подмини! :th_up

Потребителски аватар
joro_dexter
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro_dexter » Сря 05 фев 2014 1:03

:scare3 Мацката е наистина брутално нагла и неблагодарна !!! :dummy Не заслужава никакви отговори , преди да се научи на обноски !!! :horror

Потребителски аватар
cheatereye
Автомобил: VW Golf III 1.6
Двигател: AEA 1995

Мнениеот cheatereye » Сря 05 фев 2014 6:45

Само аз ли мисля, че 215лв. за акумулатор Варта 60Ah са много парите ?! VARTA BLUE DYNAMIC 60AH 540 R+ цените му варират около 130-150лв. за нов ! Освен, ако колежката не е гледала друг модел.

Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Мнениеот drago_tr » Сря 05 фев 2014 7:21

Предлагам на колежката, да отиде на една от сбирките със съфорумниците. Там ще намери отговори на всичките си въпроси...а даже и на место съм сигурен че ще и стегнат голфа. :th_up
Колкото за акумулатора.....Банер - цена качество си е идеално за голфа. Тия пари са много за Варта ако ще златен да е. Но не искам да давам предложения, ще вземе да ме послуша колежката и после да ме наречат и мене МУХЛьО :dummy

Потребителски аватар
Iezekil
Автомобил: Passat B4 Variant
Двигател: ABS 94

Мнениеот Iezekil » Сря 05 фев 2014 7:45

Golfa na Elica написа: Спрях се на Варта - 60(нещо си), две години гаранция, за 215лв.

Ако не са ти кът паричките-добре.Цената на акумулаторите е тясно свързана с ампеража им,та за това писах,че и 52-54 амперчаса ще ти върши работа,а са и около 130лв.Мисля,че за твоя голф по книга даже го дават 45 Ач,но и на мен се вижда малък.Всички акумулатори са с гаранция,не само Варта.В тази връзка задвижи и въпроса с твоя,нали е нов.

icorainbow
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот icorainbow » Сря 05 фев 2014 8:49

Така и не написа този акумулатор дали е още в гаранция, дали пробвахте да го заредите? 215 лв. са си доста пара - а и не знам кой какво не им харесва на БГ акумулаторите - аз ползвам Старт 44Аh и ми върши екстра работа вече 4-та зима. В сайта им 60Аh е на цена 120 лв. Успокой се малко и помисли преди да "хванеш бикът за рогата". Лек ден, и не ни се връзвай на бъзиците!

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 05 фев 2014 9:11

Аз дотук разбрах, че Елица не послуша нито един от дадените съвети, но пък настоява да и се обръща внимание ... нещо в стил "Вие си говорете, а аз ще си купя акумулатор и то скъп, макар да нямам представа какъв беше проблемът на колата.". Който се осмели да каже, че отношението и е неуместно, бива "помолен" да напусне ... Не го разбирам аз това, ама вероятно е защото съм тъп мъж и мога да си говоря нормално само с тъпи мъже.
Сега по темата - подкрепям предложението на zfa159 Елица да посети някой от известните във форума майстори, за да получи помощ.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Сря 05 фев 2014 12:47

Golfa na Elica написа:Разочарована съм от отношението ви....

...Исках да попитам за още 2-3 неща от голфчето(примерно газовото), но ме отказахте.

Мисля, че си объркала форума с фейсбука. Ще ми се да ти напиша две-три изречения в тая насока, ама без да употребя едни епитети няма да бъдат така красноречиви, затова ще си ги спестя, защото възпитанието ми не го позволява :Mr Green Fun Освен това форумът изобщо не е анонимен - някои от нас сме се виждали, пили сме лимонада, други ходят по събори, ядат кебапчета, пият бири и т.н.
За червения картон няма да коментирам изобщо, но обещавам да има силни включвания от моя страна в подобни на тая теми.
И да не съм съвсем оффтопик - ще повторя казаното от мен на първа страница - посети някой клубен сервиз - примерно тоя на Стефан zfa159, стават по-лесно нещата така, отколкото да се дават пари за щяло и нещяло, а и Стефан иска да се храни, да изкарва пари и да помага на хората (дори и на нахалните).

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 05 фев 2014 15:42

Мда! Пратете я Елица до клубните майстори, да разберат и те какви са мухльовци и т.н.! :mhihi :mhihi

За тези сложни аФтомобили с 'едно и шест' двигатели производителя дава луди пари да обучава сервизни специалисти и да организира програми за подобряване на знанията на механиците във фирмените си сервизи.
За това - ПоршеБг, приемчик, сервиз и те така!
Приятен следобед на всички :lock

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”