голф 3 Джанти,запитване
- hegemon
- Автомобил: Golf MK3
- Двигател:
голф 3 Джанти,запитване
Добър вечер колеги,искам да ви попитам следното нещо.Имам голф 3 96год. Джантите са ми 4х100, а имам познати и съм виждал същите голфчета ,но с 5 болта на джантите.Въпроса ми е как се прави така и колко струва,защото имам желание да съм с такава 5 болтова джанта.Извинявам се ако има такава тема,но незнам как да я напиша и намеря в търсачката
- величков
- Автомобил: VW vento
- Двигател: ahu-1996
Re: Джанти,запитване
вариантите са 2
1ви. разпробиване на главините
2ри. преходни фланци
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=53&t=21925
1ви. разпробиване на главините
2ри. преходни фланци
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=53&t=21925
- hegemon
- Двигател:
Благодаря колега но като видях цените им ми стана лошо.Доста са скъпички за моита фирма :)
Какво е толкова зор да си с 5 дупки и аз преди време мислех да права така но се отказах но тогава беха по скъпи нещата , разгледаи тук обявите на голфове на части gti и може да се разбереш с некои да всичко необходимо да смениш да ти станат 5 болта
- hegemon
- Двигател:
Re: голф 3 Джанти,запитване
Еи да варянт е и да взема 2ра ръка всичко нужно за 5 болта.Поне колкото и да не е,ще ми излезе по ефтино от сервизно преправяне.Благодаря колега,несе бях сетил за това :)
Re: голф 3 Джанти,запитване
незнам какви са тия фланци за по 300 лева и нагоре незнам какви са тея преминаваници. Аз миналата седмица преминах на 5 по 100 и частите от GTI ми струваха 130 лева, като аз смених и полуоските. Голфа е 1,6 101 коня.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”