теч в купето голф3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: теч в купето голф3
гледах на люка само канали за отпред открих и ги пробвах. задни не открих! иначе за преден десен маркуч например къде минава и как да стигна до него ? 

- mastersound
- Автомобил: Vw Golf 3
- Двигател: 1.9 TDI 1Z
И 2та минават покрай колонките .. ама ако е изваден като моя трябва да махнеш тавана .. поне при мене беше така не гарантирам не знам и аз търсих със седмици от къде тече 

-
- Автомобил:
- Двигател:
питам за долната част при вратите . има ли достъп какво се сваля , мисля да не би някъде долу да не е прекъснат ! 

- mastersound
Долната част има едно като Г образно съединение до колкото си спомням ;)
-
- Автомобил:
- Двигател:
за него питам как да стигна до него ? 

- joro_tdi
- Автомобил: vw golf 5 vw golf 1
- Двигател:
подкалника се маха
-
- Автомобил:
- Двигател:
как да сваля подкалника? 

- mastersound
Защо да се маха подкалника? Аз тия Г образни снадки ги стигам със ръка вътре в купето без да разглабям нищо просто с напипване усещам дали са вкарани 1 в друго ;)
И аз имам подобен проблем, само че моята е с две врати, а твоята? И при мен се събира повече зад седялката на водача.
Моят съвет е да разбереш от коя страна влиза т.е. отпред от към двигателя или от към багажника.
Като вдигнеш/отвориш задната седялка, по желязното корито най-вероятно ще има следа от водата, ако е текло от там много...
Гледай и за следи по бомбетата на задните амортисйори, виж дали има вода някъде в багажника.
Като цяло това с водата в тия голфчета си е доста досаден проблем, аз моята вече 6 месеца не мога да я хвана на 100%.
Моят съвет е да разбереш от коя страна влиза т.е. отпред от към двигателя или от към багажника.
Като вдигнеш/отвориш задната седялка, по желязното корито най-вероятно ще има следа от водата, ако е текло от там много...
Гледай и за следи по бомбетата на задните амортисйори, виж дали има вода някъде в багажника.
Като цяло това с водата в тия голфчета си е доста досаден проблем, аз моята вече 6 месеца не мога да я хвана на 100%.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”