Имам WV golf 3 1.6 mi 75HP с код на Двигателя ABU, преди голфчето за неговите кончета и година вървеше в несвяст, но един ден замина гарнитурата на главата и от там започнаха всички проблеми. ОК нова гарнитура шлайфане и надуване да не е сцепена всичко ОК, след това смених маслото, масленият, горивният филтър, центровка.И започна да покачва разхода на горивото драстично а не с 0,5л - 1л а бая.След това не ми беше направена хубаво центровка та пак на центровка сега е направена баш баш как си пише по книгите. Майсторчето ми вика че може би да е от Ламба сондата свалих и изчистих ужким ок същият резултат, после било Датчика на ХОЛ че ми се опъваше и с паленето но се оправи ... и пак си ми гори много преди да иде гарнитурата 6,5л градско а сега 9л това е много ... ходих на диагностика където даде грешка само на Ламб сондата и датчика и не мога да разбера от къде идва този здрав разход на гориво само на бензин си го карам нямам газ.Имам катализатор мисля че си е оригиналният на БОШ с една ламб сонда е и тя е Бошова, та мен ме съмнява да не е от катализатора да не е се задръстил, и от него може ли да ми качи чак пък така разхода и ако го махна заедно с сондата дали ще работи правилно двигателя.
Помагайте хора че вече ми писна на 19.12.2013г отиде гарнитурата и от тогава само ядове пари на вятъра и едно голямо НИЩО. Ще сменявам и майстора че чеп за трици не става от него.
Много поздрави, па после ще черпим здраво