За година и малко за първи път ме остави на пътя голфа. Отидох да сменя гумите и така стана, че близо 4ч не мога да мръдна от там, докато не викнах пътна помощ. Колата вече е в сервиза и чакам да имат време да я погледнат.
Ето и в какво се състои проблема, сутринта запалих без никакъв проблем отидох до работата в обедната почивка запалих и спрях при сервиза и до там. Давам на контакт след това давам да запали и ... нищо. Нито светлините по таблото гаснат, нито нищо. Какво направихме с момчетата от сервиза и човека от пътната помощ:
1. Реших,че е паднал акумулатора, защото си му е време за смяна и закачихме едни кабели, ефекта беше същия.
2. Пробвахме да я бутаме, поне 3 дължини, пак не успя да запали ( което много ме притесни на 2ра и 3та и задна )
3. Пробвах да видя кабелите на алтернатора и самия той, но ефект нямаше.
4. Вкарах на 1ва и я размърдах напред назад / така ме посъветва един от хората дето се събраха /, ефект пак нямаше.
5. Мърдах ключа напред назад - нищо.
6. Откачах акумулатора, закачах - нищо.
7. Проверих бушоните - читави са.
8. Дойде едно момче от сервиза "уж" да ме дръпне и се оказа,че ми я няма куката за дърпане, но той направи няколко шашми. Проверихме бензиновата помпа, работи си перфектно, проверихме с кабел до стартера - върти двигателя, но не пали.
Умрях от студ и от нерви и се отказах, викнах пътна помощ и я метнах пред сервиза.
Някой да е имал сходен проблем и какво мога да очаквам като проблем.
Ще съм благодарен на всеки с предложения :(