теч на масло и гарнитура на главата?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 28 дек 2006 21:54

мдааа моторчето си е АБУ болката си е характерна и ако не ти пуска масло във водата (което трябва да провериш на всяка цена)-може да рискуваш и да тръгнеш насам.
самичък не се захващай защото ще се вкараш в матрицата и накрая като закъсаш ще иде на скрап колицата и ще е язък-цвета много ми харесва... :roll: 8)

Gnom написа: Според немските закони не мога да се ровя по мотора-някои съвестен съсед веднага ще ме докладва и след 5мин. ще ми цъфне някоя патрулка да ме пита какво си мисля, че правя :lol: .

а това откъде го издокара... :shock значи аз досега да имам няколко стотин години да гния по немски зандани като знам какви съм ги вършил там...mhihi mhihi mhihi

Gnom
Автомобил:
Двигател:

Решено :(

Мнениеот Gnom » Чет 18 яну 2007 18:54

Здрасти пак, колеги.
Оказа се точно тожа, което повечето от вас предполагаха-гарнитурата. Реве ми се-одрусаха ме 300 евро. И това беше наи-евтиния сервиз, които намерих... Златно ще ми излезе Голф-чето, докато си го прибера и си го регистрирам... Така е, човек като не разбира :). Самата глава е наред, или поне така твърди типът в сервиза. Не че това ме успокоиава кои-знае колко, де. Вторник си тръгвам за БГ, та по живо по здраво след няколко дена пак ще се включа.
Мерси още веднъж и до скоро.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”