Купих широка предна броня - голф 2. Върви заедно с металната греда, от която излизат два пръта с по две заварени гайки отгоре. Питането ми е има ли някакъв чалъм при монтирането? Съдейки по мястото на гайките, винтовете се завиват отдолу нагоре. Едно гедоре с удължител десетина сантиметра ще ми свърши ли работа, или има разни чупки и части, които ограничават достъпа?
Благодаря предварително!
Монтаж на предна броня за голф II
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
.
имам един малко може би аматйорски вапрос но това хич не го разбирам: Какво ми трябва за да си сложа широки брони, че моя 'куцар' е с тесните и за какви цени говорим.... мерсип предварително
- valdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Смених бронята. Майсторите казаха, че си е пак менте gruebel , но по-сполучливо от предишното. Голям зор беше, докато се натикат прътовете на гредата в роговете и да се напаснат дупките за болтовете - то не беше почукване, подърпване, побутване, кривене с лост...
Пластмасата не пасва точно по ламарините, може би защото те самите не са в първа младост, ама стана.
За 60 лева си е добре, според мен...
До колегата с джетата - двигателят не се държеше на нито един от болтовете, понеже първо развиваха без крик, а след това вдигнаха на крик за по-удобно, при това го сложиха зад предното колело, т.е. не под двигателя. Сега ми се появи един нов шум при потегляне:shock: , ама още не мога да го опиша, пък и вероятно няма да е за тая тема.
Пластмасата не пасва точно по ламарините, може би защото те самите не са в първа младост, ама стана.
За 60 лева си е добре, според мен...
До колегата с джетата - двигателят не се държеше на нито един от болтовете, понеже първо развиваха без крик, а след това вдигнаха на крик за по-удобно, при това го сложиха зад предното колело, т.е. не под двигателя. Сега ми се появи един нов шум при потегляне:shock: , ама още не мога да го опиша, пък и вероятно няма да е за тая тема.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”