Golf MK2 RP 90г. - тракане от хидр. повдигачи

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Pepsito_Vw_kz
Автомобил:
Двигател:

Golf MK2 RP 90г. - тракане от хидр. повдигачи

Мнениеот Pepsito_Vw_kz » Пет 01 май 2015 16:03

Здравейте колеги! значи проблема е от хидр. повдигачи.. смених ги, но пак тропаха, мерих налягането на маслото и не беше никак добре при загрят мотор даваше 0,2 бара мислех, че е от масленната помпа отворих картера и кво да видя лагера(задния) на балансиращия вал беше доло. Извадих мотора смених лагерите на балансиращия вал всичко друго беше наред.смених водна помпа ремаци гарнитури и т.н. Сложих масло Тотал кварц 15/40 и след всички тези мъки запали но пречукава леко от повдигачите мерих и налягането беше 1,7 на празен ход и 2,5 на 2000 об. .Въпроса ми е дали е нормално да пречукват леко като са нови или имам проблем с клапаните или тяхните водачи? Благодаря предварително

Потребителски аватар
ivostefanov
Автомобил: Audi A4
Двигател:

Re: Golf MK2 RP 90г. - тракане от хидр. повдигачи

Мнениеот ivostefanov » Чет 14 май 2015 20:26

Първо промених заглавието според правилата.
Второ това
Заглавие: Описвайте решението на проблемите си!

също така.
когато някаква тема с някакъв въпрос от техническо естество е пусната-то тя е видяна! няма как да е пропусната!
тъй като това не е тема за "продавам джанти" и случайно клиента да се изпусне и да иде другаде, НЯМА НУЖДА ОТ ПОВДИГАНЕ!!!
коментари от сорта:
хайде, колеги, никой ли не знае?
е айде де?
някой?
и всички производни, използвани за повдигане на техническа тема-ще довеждат до незабавното й заключване!

И трето по темата
Възможно е,зависи на какви ментета си попаднал. На мен ми се наложи да сменя един и тъй като отварях мотора още два пъти, където го сложа от там трака.
Въпросното менте е Meyle

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”