Vento луфт и вибрации при движение
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
Re: Vento луфт и вибрации при движение
Сага се сещам ,че на мен ми тресеше при тръгване от разбит преден тампон на мотора.
-
- Автомобил: VW
- Двигател: 2000 GTI
При така описаните симптоми .... Залагам на ВЪТРЕШНО КАРЕ.От тампон на носача или на двигателя няма шанс да е.
- mitko85
- Автомобил: E91
- Двигател: M47
krasi76 написа:А относно плътните тампони мит е че са вечни.Един френд си сложи такива и след месец им се отлепи централната втулка от гумата на тампона.Тези плътните нямат прорез в гумата и няма какво да поема вибрациите и се отлепя гумата от втулката.Видях го с очите си.
Каква марка тампони е сложил френда ти? Щото пък аз съм и още си виждам как поне на пет коли тампоните още са си цели и нищо не се е сцепило. Ма тампоните са LMI. Относно каретата, колегата каза че ги е сменил, затова питах за гумите.
-
Незнам но няква куче марка бяха в интерес на истината.Аз пък слагам само Лемфьордер (с прорези) на голфа и нямам никакви дертове.А за плътните-в Тех ко има Феби.А нормални има Трв и Лемфьордер.Не случайно са с прорези тези тампони.За да има какво да обере вибрациите и ударите от дупките по пътното платно а не всичко да рефлектира върху шарнири,накраиници,амортисьори,лагери на тампона на макферсън и т.н.
- mitko85
- Автомобил: E91
- Двигател: M47
От феби и трв нищо не става, и аз съм в бранша. Разводнихме на колегата темата.
Sent from my C1905 using Tapatalk
Sent from my C1905 using Tapatalk
-
Лемфьордер не случайно е най скъп! А относно колегата-като не разбира да си закара колата в сервиз и там ще му кажат какво е за смяна и какво не.Може да му тресе от куп неща.
- eminem94
- Автомобил: Audi A4 B5 Avant
- Двигател: AVG
- Контакти:
Вътрешните карета,Съединителя,тампоните на мотора и на скоростите са сменени С НОви ... А под нови гуми разбирам НОВи ,купих 4 нови летни гуми . Четох в нета за сходни проблеми и,че като са заминали тампоните и при потегляне разтваря предницата и колата се чуди на къде да хване ама дали е така ??? ... при мен е видно като се застане пред колата,че предните колела сочат в противоположна посока при прав волан ... Ходих на реглаж няколко пъти,дори и рекламация правиха ... ефект никакъв ... след 1-вия реглаж не знайно как имаше отклонение на дясното колело с 0.5 градуса ??? сранна работа общо взето ,а до въпроса с майсторите :д обиколих половината в софия и нищо :д
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”