Усилващо кълцане при Голф 2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Усилващо кълцане при Голф 2

Мнениеот Даскала™ » Чет 17 мар 2005 0:11

Здравейте гъзари,от 5 дни усещтам при ляв и десен завои гадно кълцане.Лошото е ке се появи и като карам направо.Особено по баир и когато и дам рязко газ.Доста време я карах със скъсани маншони на вътрешните карета,но ги смених доста одавна маншоните.Кажете ми кои е по вероятно да са заминали-вътрешните или външните?Благодаря ви. :shock:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 17 мар 2005 1:03

така не може да се каже-свалят се-измиват се и се гледат кое какво защо...
може да е външно (най често) ама ти щом си правил магарии с вътрешните...знае ли човек вече кое е...

Потребителски аватар
dendini
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dendini » Чет 17 мар 2005 14:33

Имах същия проблем преди седмица. Оказа се че скобата на десния външен маншон е изпуснала и греста я няма. Грес и нова скоба и всичко е ок...

Потребителски аватар
tatenceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Усилващо кълцане при Голф 2

Мнениеот tatenceto » Чет 17 мар 2005 14:44

obituary написа:Здравейте гъзари,от 5 дни усещтам при ляв и десен завои гадно кълцане.Лошото е ке се появи и като карам направо.Особено по баир и когато и дам рязко газ.Доста време я карах със скъсани маншони на вътрешните карета,но ги смених доста одавна маншоните.Кажете ми кои е по вероятно да са заминали-вътрешните или външните?Благодаря ви. :shock:
за мене са вътрешни карета защото ако бяха външни и тропаха когато се движиш направо досега да си останал на улицата а иначе се проверяват в завой (за външните) на ляво за ляво и на дясно за дясно

Потребителски аватар
dendini
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dendini » Чет 17 мар 2005 14:54

При мен се чуваше само при ляв завой (а се оказа отдясно проблема). Като купувах грес ми обадиха 4е на карета се слагала само литиева грес(ако си спомням добре ) , от обикновена и графитна с е износвали много...Незнам дали е истина, но да сподела се пак...Спецовете да кажат...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”