Здравейте,
Интересува ме къде са сигурните места за поставяне на крик тип "крокодил", както и подпорните стойки при голф 3, така че да няма риск от деформации. Снимки ще са полезни.
Благодаря предварително!
Точки за поставяне на крик тип "крокодил" на Голф 3
-
- Автомобил:
- Двигател:
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Точки за поставяне на крик тип "крокодил" на Голф 3
На самия праг(ако няма декоративен в-у него) си има стрелкичка (обратен триъгълник) където посочва къде да се сложи крика. Ако колата е внос, от Германия или Австрия, няма шанс да я опазиш и да няма деформации. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Добре, а подемниците къде захващат?
- Vw_polo_16v
- Автомобил: VW Polo 6n Seat ibiza 1.8T
- Двигател: AFH 1996 AQX 2000
Лично аз поставям крика под носача!
Анонимния колега- предполагам си виждал оригинален крик на Голф, Поло и тн.
Тези триъгълници вършат работа почти само за оригиналните крикове а не за тип "крокодил"
Анонимния колега- предполагам си виждал оригинален крик на Голф, Поло и тн.
Тези триъгълници вършат работа почти само за оригиналните крикове а не за тип "крокодил"
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
За гредите на пода се слагат лапите на подемника, когато праговете не са в състояние да издържат купето и се огъват. Ето и снимка, дано е разбираема.
п.п Относно колегата над-мен! Малко късно видях написаното от теб. ДА виждал съм, даже имам такъв крокодил, който го ползвам навсякъде при колата. Дори и при праговете. С него си сменям гумите, лято и зима и няма проблем. Само трябва да си намеря още един, и да вдигам едната страна едновременно за да сменям по-лесно гумите от едната страна. Но това е друга тема.
п.п Относно колегата над-мен! Малко късно видях написаното от теб. ДА виждал съм, даже имам такъв крокодил, който го ползвам навсякъде при колата. Дори и при праговете. С него си сменям гумите, лято и зима и няма проблем. Само трябва да си намеря още един, и да вдигам едната страна едновременно за да сменям по-лесно гумите от едната страна. Но това е друга тема.
Последна промяна от anonym0us на Съб 21 ное 2015 12:01, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
При мен проблема от едната страна е точно с оригиналния крик. Явно прага е започнал да се криви навътре и захващащата част на крика в по-горно положение се приплъзва. Надра и ми свали част от покритието под колата(нещо като гумиран слой). Та с него не мога да повдигна колата от предна лява страна и ще търся друг вариант.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
До колегата с проблемния праг. Вземи една здрава дъска, и я подложи зад прага и сложи крика под нея. Дефакто няма да нараниш нито пода, нито прага. И внимателно вдигай колата. Ако и пода ти е изгнил, по-добре не се захващай!
- Прикачени файлове
-
- повдиганекрик2.jpg (8.91 KиБ) Видяна 2333 пъти
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”