Пичове имам проблем с горните плафони на голфето. Значи проблема е следния, като оставя плафона да свети на положение за отворена врата, си свети постоянно, все едно е на положение лампа...
Микроключетата са сменени и плафоните на вратите си работят както и индикацията на таблото за отворена врата.
Колата е с някаква допълнителна аларма, възможно ли е от нея да светят постоянно плафоните?
Голф 4-Плафоните светят постоянно
-
- Автомобил: Golf 4 1.9 TDI
- Двигател:
-
- Двигател:
Re: Голф 4-Плафоните светят постоянно
Добре да кажем, че бутона на плафона е повреден, но и плафоните над задните седалки са същите...
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Ако оставиш ключа на положение "врата",след около 2 мин загасва ли плафона?
Ако светят и другите плафони, е възможно някоя от бравите ти, може и багажника да не се затваря като хората. Удряна ли е колата ?
-
- Двигател:
pas1.8mi написа: положение "врата",след около 2 мин загасва ли плафона?
Уточни се, две минути след като съм затворил вратата или трябва да заключа? Ще го пробвам това.
Това с удрянето го считам за несериозно.... Ако знаеш как се затваря хладилник, по същия начин се затварят вратите. И пак казвам проблема не е в бравите, защото имам плафони на вратите и при затваряне тези плафони гаснат, както и на таблото индикира за отворена врата и след като клопна вратите лампата гасне, багажника ако отвора също светка плафона и на таблото изписва че е отворен.
Проблема е само в горния плафон над купето и двата странични над задната седалка...
-
- Автомобил:
- Двигател:
комфорт модул!или шоф. брава за смяна!
-
- Двигател:
Къде точно се намира този комфорт модул?
Забравих да кажа, че и зумера не ми работи, както и стъклата не се вдигат от дистанционното...
Забравих да кажа, че и зумера не ми работи, както и стъклата не се вдигат от дистанционното...
-
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF
Микроключетата ти в шофьорската врата са ти прецакани! И преди да напишеш че са ти наред, само за твое инфо в една брава има по 5 микроключети и не вярвам да си сменил всички! Това че не ти работи зумера е ясен знак за не работещо микроключе!
-
- Двигател:
Не знам не съм ги броил колко са, видях само едно в долния край което е за плафона на вратата и лампата на таблото и го смених, предполагам другите са някъде вътре?
Добре да кажем, че проблема е шофьорската брава, но защо и на пасажерската при задния страничен плафон свети постоянно??
Другите микроключета има ли откъде да се намерят или е най-добре да се купи нова брава, гледам че нова се намира за около 70 кинта?
Добре да кажем, че проблема е шофьорската брава, но защо и на пасажерската при задния страничен плафон свети постоянно??
Другите микроключета има ли откъде да се намерят или е най-добре да се купи нова брава, гледам че нова се намира за около 70 кинта?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”