Колеги, имам нужда от помощ. Преди няколко дни ми свиха блендата на предната броня. Днес купих нова, но нещо не мога да го хвана как се слага. При всички случаи има и нещо счупено. Та въпроса ми е, как се поставя. Няма светлини в нея, само светоотразител (предполага) и е отделно от мигача (и т'ва го предполагам, че мангала може и да е строшил нещо). Прилагам примерна снимка за коя бленда става на въпрос.
Смяна бленда - Голф 3 Кабрио
- vanch0
- Автомобил: Golf Mk3 1.9D 1993
- Двигател:
Re: Смяна бленда - Голф 3 Кабрио
Колега тя май беше със щипки, както са лайсните по вратите. Би трябвало да си влезе точно и да си щракнат щипките и да не мърда. Виж отвътре където се закрепя да не би да е счупена пласмасата като са сваляли старата.
- slaveiko67
- Автомобил: Golf 3 GT TDI
- Двигател: AFN 96g
Блендата първо се защипва в щипките на мигача/ако са здрави/и след това се притиска към бронята и там се защипва металната скоба на блендата.Ако двете щипки на мигача не са здрави нищо няма да се получи и трябва да смениш и мигача... или да правиш някакви доработки за по-здраво захващане на блендата...
Мда.. щипката на мигача е счупена.. Благодаря за бързите отговори, утре ще се майстори нещо..
Лека и спокойна вечер!
Лека и спокойна вечер!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”