Голф 4 1.6 SR кора за багажник
Голф 4 1.6 SR кора за багажник
Здравейте! Искам да си сменя кората на багажника и кората на задния капак все пак са на годинки и си имат проблеми. Колата е хечбек. Интересува ме на всички хечбеци корите едни и същи ли са? Проблем л ие, ако си поръчам кора от двуврат голф? Какви са ви впечатленията от сайта Megaparts, хубави ли са стоките им?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Голф 4 1.6 SR кора за багажник
golfer444 написа: Какви са ви впечатленията от сайта Megaparts, хубави ли са стоките им?
Ако се чувстваш късметлия - пробвай!

Аз лично не съм пробвал, но...
viewtopic.php?f=13&t=403716
radotom написа:golfer444 написа: Какви са ви впечатленията от сайта Megaparts, хубави ли са стоките им?
Ако се чувстваш късметлия - пробвай!![]()
Аз лично не съм пробвал, но...
viewtopic.php?f=13&t=403716
Въпросът не е в това. Аз нямам навика да се разправям. ходя, гледам, избирам, ако ми хареса вземам, ако не казвам довиждане и това е. Морга под път и над път. Въпросът е, че търся нещо, което да е според джоба ми. Извинявай ама няма да дам 100 лева за кора, която е втора употреба примерно. Ами то в такъв случай по - добре е да си претапицирам старата. Просто видях кори за по 25 кинта там и реших да попитам дали някой е пазарувал от там, и дали са в добро качество стоките им, кора от двуврат голф става ли за четириврат. Така като гледам са същите като моята на вид, ама дали размера е същия..
-
- Автомобил:
- Двигател:
Доста неща съм пазарувал от там.Проблеми е нямало.Всичко е било работещо и външен вид като на снимките.Цените им са доста добре.Предпочитам да си поръчам от тях,отколкото да обикалям по автоморгите тук в Хасково ,където цените са X2.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”