Налях антифриз и повече не ми направи тази магария. Не прави мехурчета, не са твърди маркучите, но антифриза в казанчето седи леко тъмен и омаслен Кипна антифриза! Ами сега...
Кипна антифриза! Ами сега...
В последно време забелязах, че казанчето за антифриза все си седи влажно и вчера реших да проверя клапата на капачката и ... без да искам я скърших
(ех този фитнес)
После ми се наложи да покарам и когато спрях и изгасих колата, започна да балбука и да пуши отпред. Странното е, че не стана в движение, а когато изгасих!?
Налях антифриз и повече не ми направи тази магария. Не прави мехурчета, не са твърди маркучите, но антифриза в казанчето седи леко тъмен и омаслен
Горния маркуч на радиатора седи топъл, а долния студен. Явно термостата не отваря и затова качва налягане!? gruebel Дали съм само за смяна на термостат или е вече късно? Много съм се зачудил какво да правя, че и без това съм за смяна на ангренажен ремък и масълце. Да не ги сменя и после хоп... дай сега да шлайфаме главата.
Какво е вашето мнение?
Налях антифриз и повече не ми направи тази магария. Не прави мехурчета, не са твърди маркучите, но антифриза в казанчето седи леко тъмен и омаслен - vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
това е нормална реакция-не се притеснявай.
когато караш помпата се върти и разпределя по равномерно водата. това извиране може да се получи на топъл мотор дори ако го форсираш на място и после изведнъж го оставиш да утихне оборотите-водата пак ще изври.
антифриза по принцип е мазен така че не се коси-масло 80% сигурно е че няма.
ако се притесняваш много-ела-ще я погледнеме.
когато караш помпата се върти и разпределя по равномерно водата. това извиране може да се получи на топъл мотор дори ако го форсираш на място и после изведнъж го оставиш да утихне оборотите-водата пак ще изври.
антифриза по принцип е мазен така че не се коси-масло 80% сигурно е че няма.
ако се притесняваш много-ела-ще я погледнеме.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”